@odeaweb; üzerinden paylaşımlı hosting hizmeti alıyorum daha önce adını vermiyeyim forumda iki firmadan daha hizmet aldım ama hepsi bana sorun çıkardılar.
Bu paylaşımlı hostingleri genelde kendi yazılımlarımla alakalı servis programları için kullanıyorum, cURL fonksiyonunu sık kullanırım, daha önce uğraştığım firma biz normal sitelere wordpress sitelere vb izin veriyoruz diyerek api inin request attığım url karaliste almışlardı.
Bugün akşam üstü gibi kontrollerimi yaparken bir sıkıntı olduğunu gördüm, sosyal medya hesaplarım gerekli işlemleri yapmamışlardı, kodlar çalışıyordu, cron çalışıyordu ama proxy ile işlem yapmaya çalışınca hata alıyordum, localde çalışınca kötü anılar birden şimşek gibi çaktı beynimde, aha dedim burdanda patladık engellemişler yine birşeylerimi.
Ticket açtım ve tam 3 dakika sonra kullandığım proxy ip beyaz listeye alındı, gereksiz sorgu suhal yok. Hızlı bir şekilde işim çözüldü.
Teşekkürler @odeaweb;
@odeaweb teşekkürüm var.
4
●187
- 15-07-2020, 20:37:15
- 15-07-2020, 20:46:13Ben de ufak bir sorun yaşamıştım ama gerçekten gereksiz bir sorunmuş ilerleyen zamanlarda anladım @odeaweb; ile daha uzun yıllar çalışabilirim. Hızlı destek, duruşunu bozmayan destek elemanı ve güven veren bir firma. Bende daha önce yaşattığım soruna bile uslup bozmayıp kibarlıkla halletileri için çok teşekkür ediyorum. O anki ruh halimden duruşları sayesinde kendimden soğudum. Teşekkürler @odeaweb;LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-07-2020, 21:06:38odeaweb ile çalışıyorum...
-Aşırı kibarlar (:
-Samimiler
-Hizmet kalitesi 10 numara 5 yıldız.
- Destekleri çok iyi...
Forumdan kendi dostlarımı odeawebli yaptım. Gelen müşterilerimi de yönlendiriyorum sürekli... Hem güler yüz, hem kaliteli hizmet hemde uygun fiyat... Kesinlikle tavsiye ederim herkese..