Cyrax adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hızlı internete hücum
23
●1.183
- 15-06-2009, 14:29:571 hafta önce daha paket değiştirmeden önce ttnet sayfasından beni arayın diye çağrı bırakmıştım, paket hakkında bilgi almak için.webadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pakete geçtikten sonra geldi çağrı cumartesi yolda iken.
memnun musunuz diye sordu yetkili, 8mbit e kadar diyorsunuz ama 2-3 mbit i anca görüyorum deyince, hazırlamışlar cevapları zaten,
altyapı ile ilgilidir denildi. uzatmadım fazla araba kullanırken konuşmak istemedim söylenmesi gereken çok şey varda.
e madem altyapı kötü, taa 8mbit çıkmadan önce 4mit vardı 4096. bunu nasıl verecektiniz diye sormak gerekiyordu.
arayacağım m. hizmetlerini hattı kontrol için ama 10dk yetkili gelecek diye bekletiyorlar.
bu kopmalar başladıktan sonra sorun bendedir diye, evdeki telefon hattını yeniledim kabloları ama hala aynı.
r10 a bile zor bağlanıyorum, girmek istediğim sitelerin %80 inde hata veriyor, ikinci yenilemede açılıyor. - 15-06-2009, 16:57:00Merhabalar
2 kelamda ben etmek isterim müsadenizle.
Şimdi bir süre önce 32 m/bit' ti sanırım bir paket çıkarmışlardı. Firmalar hemen saldırıp bağlattılar. Fakat 1-2 hafta sonra SDN' de aslında rakam tam aklıma değil ama o rakam kadar 32 m/bitlik paket satıldığında telekomun toplam yurtdışı çıkışına denkl geldiğini okumuştuk.
Şimdi yine aynı olayla başbaşayız. 8 m/bit diye yurdum insanına satılan yukarıda CYrax adlı arkadaşımında deiği gibi ancak max 2-3 mbit hızında olan neti kullanan insanların suçu nedir?
Ay sonu geldiğinde faturasını eksiksiz ödeme yapılmasını isteyen telekom altyapısı madem kaldırmıyorda ne için bu paketleri satmak istiyor.
Hani 1 mbit üzeri hızın sağlanması için bakır hatlar, fiber optik hatlar döşeniyordu? Hani ingiliz telekom ortağı bunun için yatırım yapmıştı?
Yatırım yaptıysa hizmet nerede?
Hizmet yapılıyorsa neden hala kağnı hızında internet kullanıyoruz.
Benim son ödeme gününü 6 gün geçen faturamdan dolayı tam da sınav zamanı internetimi kesen mantığı anlayamıyorum.
Neyse bu kadar kelam yeter nasıl olsa sesimi duyan, bu mesajımı gören olmayacak o yüzden çok da yırtınmanın bir getirisi olacağını düşünmüyorum.
Biz biz olalım 1 mbitin tadını çıkarmayı bilelim nasıl olsa azla yetinmeyi bilen insanlarız.
By HeLPeRMaN - 15-06-2009, 17:01:01Sanırım bende 1 ay içinde internetin sağlandığı uyduya yerleşeceğimEstali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Son1 haftadır internete nasıl bağlanıyorum bir ben bilirim birde ALLAH...
Gerçekten teknik destek konusunda sorun yaşamayacağımı bilsem Smileye hemen geçerdim.