• 16-05-2009, 14:10:46
    #1
    Backlink Hizmetleri
    Gmail Hotmail'i kızdıracak



    Google'ın gözü Hotmail ve Yahoo'da.

    Gmail'in hedefinde şimdi de Hotmail kullanıcıları var: İşte Google'ın dahiyene adımı.

    Google ve Microsoft'un rekabeti pek çok alanda devam ederken, Google yavaş yavaş daha etkili yöntemler kullanmaya başladı. Bunun ilk örneği ise Hotmail kullanıcılarını, kendi ücretsiz e-posta hizmeti olan Gmail'e çekebilmek için yeni geliştirdiği aracı. Gmail, Hotmail'i terk etmek isteyenlere eski e-postalarını ve kayıtlı iletişim bilgilerini taşımak için son derece kolay bir yol geliştirdi.

    Google uzun süredir kullandığınız bir e-posta hesabını terk etmenin zor ama artık daha mümkün olduğunu şu açıklama ile belirtti: "Bir ilişkiyi bitirmek gibi. Yılların e-posta mesajları ve iletişim bilgileri, geçtiğimiz sevgililer günü ve yılbaşından kalan mesajlar..." Ama Google'ın iddiasına göre yeni "yerinize" taşınınca her şey daha güzel olacak.

    Yeni e-postalar da Gmail'e gelecek

    Google, bu yeni eklenen özellik ile Hotmail ve Yahoo'daki tüm eski e-postalarınızı ve iletişim bilgilerinizi kolaylıkla Gmail'e taşıyabilmenin yanı sıra 30 gün boyunca eski hesabınıza gelen postaları da Gmail hesabınıza yönlendireceğini söylüyor. Özellik şimdilik sadece yeni açılan Gmail hesaplarında Ayarlar > Hesaplar sekmesi altında bulunuyor ve zaman içinde eski hesaplara da ekleneceği söyleniyor.

    Gmail'in Hotmail ve Yahoo kullanıcılarını kendi tarafına çekmek için geliştirdiği bu yeni özellik kuşkusuz ki Microsoft ve Yahoo tarafından hiç de hoş karşılanmayacak ve büyük ihtimalle onlar da benzer bir uygulamayı kısa sürede başlatacaklar.

    Kaynak: ChipOnline
    Derleme: VeTeknoloji.Com
  • 16-05-2009, 14:15:25
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    30 günlük az bence ama hiç yoktan iidir
  • 16-05-2009, 14:51:42
    #3
    sınırsız olsa ya, 30 gün ne
  • 02-06-2009, 06:01:54
    #4
    Üyeliği durduruldu
    uygulama güzel ama sürenin sınırlı olması kötü
  • 02-06-2009, 22:37:07
    #5
    Zaman Çok Az Ama UyguLama GüzeL Bence
  • 02-06-2009, 22:43:04
    #6
    Hotmail hala kızmadı mı yahu
  • 03-06-2009, 00:23:54
    #7
    Uygulamanın güzel olmasına karşın zamanın kısıtlı olması kötü olmuş.
  • 03-06-2009, 00:27:46
    #8
    insanlar o süre zarfında gmail in daha hızlı işledigini görecekler ve insanlara haber vericekler yeni mail adreslerini ve bu işten gmail in kazancı oldukça fazla olucak kanaatindeyim. güzel uygulama gmail hotmail e 10 basar =)