.
Apple'ın bilgisayarları, Microsoft'un hedefinde
15
●1.059
- 02-04-2009, 15:58:48400'ler in g4 olması lazım ama.macchess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-04-2009, 18:41:29Üyeliği durdurulduişyerinde grafik çalışmalarını mac de (g5, imac, minimac) web tasarım çalışmalarını pc de yapardım. Şimdi imac kullanıyorum evede imac aldım. Artık web işlerinide macte yapmaya başladım yavaş yavaş istediğim programların mac versiyonları çıkmaya başladı.
İmac alma sebebim intel tabanlı olması (intel tabanlı üzerine pc kurabiliyorum - paralel desktop- hem pc hem mac bir arada kullanıyorum pc nin programlarını macte macin programlarını pc de kullanma şansı sunuyor- sadece ie6 hatalarını görebilmek için pc ye katlanıyorum yoksa yüzüne bile bakmam ) - 19-04-2009, 13:32:42Üyeliği durdurulduWay Be 1 Tane Microsoft Diyen Olmamish.
Bence Microsoft Tercihini Duzgun Yapmis Ne Buluyorsunuzki Microsofta Mac i Seciyorsunuz Bikere Program indirme Ve Oyun Hayatiniza Sonu Koymaniz Lazim Mac Alirken. 2. Degisik Bir Stil Olduyu Icin Ve Daha SIkIci Olduyu Icin Hemen Pc Basindan Kalmak Istiyeceksinizdir.
Bikere Mac Pc Sadece is yerlerine Ve Belirli Islere Uygun Olarak Yapilmis Buda 18+ Yi Direk Damgalatmis Oluyor Ki Cogu 18 Olan Kisi Bile Macta SIKILabiliyor.
Dizayn Mi Macta 0 Puan Microsoft Son Yillarda Fark Eden Etmistir Dizayn Ve Gorsellik Ve Kalite Icin Baya Emek Verdi Herseyi 0 Dan Yeniledi Dizayn Olarak.
Halla Bazi Nedenleriniz Olup Microsoftu Kiniyorsaniz O Nedenleri Bir Konuda Tartisalim
Neyine Yetmiyor 700 Dolarlik Bir Pc Emin Olun 5 Yil Gitmesine Gerek Yok Cunku Yenileri Gelliyor Sizde Yillar Icinde SIKILmaya Baslarsiniz ve yenisini Tercih Etmeye Baslarsiniz 
Windows 7 Yi Bekliyorum En Merak Ettiyim Isletim Sistemi Olucak Ama Beta Sini Degil Full Unu
Ek Not ; Haa Diyeceksiniz Biz Yasimizi Basimizi Almis Adamlariz Oyun Vs Icin Istemiyoruz Zaten Pc Yi Calismak Icin Istiyoruz Sonradan Gelenlerde Onunda Pek Rahat Olmuyacayini ve Nedenini Ekledim Dizayn Kisaca
Hadi Gorusuruz
- 19-04-2009, 13:49:13Mac 'i bir süre kullanmadan pc ile karşılaştırmak doğru olmaz. Mac'i tanımak için biraz zaman gerekli ki o zaman geçtiğinde pc ile (win kulllanalar için daha çok geçerli) harcadığınız zamana üzülürsünüz. Bir de şöyle bir yanlış yaklaşım var mac 'i tasarımcılar kullanır gibi. Tamamen palavra mac'i herkes kullanır tasarımcılar için artı birçok özelliği olduğu için türkiyede tasarımcı bilgisayarı olarak anılıyor.
Artı stctr mac te oyun dan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Bir çok oyunun mac versiyonu var zaten. Avrupada mac in pazar payını düşünürsek oyun firmaları bu yüzdeyi es geçmezler. Tabiki bulamadığınız programlar veya oyunlar olacaktır. Sonuç ta mac için yazılım gerçekten zor. Apple in hatalarından kaynaklanan yazılımsal eksiklikler veya düşük performanslı noktalar da yok değil en göze batanıda wireless hataları ve sürekli çıkan güncellemeler. Ama daha hızlı , daha güvenli ve daha dertsiz bir bilgisayar kullanımı için bu eksiklikler görmezlikten gelinebiliyor.
.
Neyine Yetmiyor 700 Dolarlik Bir Pc Emin Olun 5 Yil Gitmesine Gerek Yok Cunku Yenileri Gelliyor Sizde Yillar Icinde SIKILmaya Baslarsiniz ve yenisini Tercih Etmeye Baslarsiniz 