arkadaşlar 2 yıllık geçmişimde bir çok ticarette bulundum. daha bir kaç gün önce whmcsx den tema aldım ve bunu firma dışında kimse bilmiyor. burada görünmesinin benim için çok bir anlamı yok. ticaretimi de paylaşmak zorunda da değilim.
2. konu ise evet istediğim kadar grafikere veririm canım hangisini isterse onu alırım. ben grafikerlerin zevkine göre değil kendi zevkime göre alım yaparım. beni siteme bakan insanlara, benim siteme girdin üye oldun sunucuyu hostingi al demiyorum. insanların tercihi benden yana olursa satış yapıyorum. sunucu haricinde tüm işlemlerde de 30 gün para iadesi yapıyorum ve sadece düzeltebileceğimiz bir durum olup olmadığını soruyorum gerekirse ücretsiz hizmetler sunuyorum. beğenmeyen eleştiren mutlaka olacak. milyarlarca insanın benden veya sizlerden memnun olması mümkün değil. eleştilerden de ders çıkartıyorum. düşman olmuyorum.
sonra tasarım işi zevk işi. zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını herkes bilir. gene söylüyorum tekrar söylüyorum kimsenin işini beğenmek zorunda değilim. beğendiğim işin parasınıda sorunsuz bir şekilde öderim. 1 kere makale konusunda ödeme yapmadım ondada wikipedi dan kopyalayıp bize satmış. ben değil müşterim fark etti ve küçük düştük. ödememekte haklıyım.
burada da belirttim. koşullar bunlar. baltalamayın dedim. işini yaparsın beğenirsem alırım parasını öderim. avm lerin girişinde peşin paramı alıyorlar senden. hayır. girip beğenirsen parasını ödüyor alıyorsun.
Bilisim firmasi icin logo
12
●683
- 21-12-2016, 15:19:10Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 21-12-2016, 16:10:47arkadaşım senin yaptığın kusura bakmada çakallıktır. sen bizim mesleğimizi bu kadar hor göremessin. bu meslekten evine ekmek götüren insanlar var ben dahil. yarışma açan arkadaşların senin kadar aklı yok mu? Onlar neden yarışma açıyor? sen neden açmıyorsun? çünkü işin çakallığına kaçıyorsun. herkes bana iş yapsın ben kendi zevkime göre alırım dersen seninle ters düşeriz. eğer bir kişiye güvenemiyorsan açarsın yarışmayı insanlar oraya koyar tasarımlarını sende beğendiğini alırsın. onun harici kusura bakma ama ticari ahlağın dışında. biz şirket yönetiyoruz, bize her gün sizin düşünce yapınızda insanlar gelse biz nasıl evimize ekmek götürürüz? adam çıksın bütün firmaları dolaşsın tek tek. 10 kişiye işi versin. hepsi ona iş yapsın, ekmeği 1 kişi yesin 9 kişi aç kalsın. siz işte bunu düşünemeyecek kapasitede bir insansınız. yazık diyorum.
- 21-12-2016, 18:21:21siz tartışa durum işi alan aldı yapan yaptı ödeyen ödedi.işine güvenen değerli arkdaşlarımız zaten böyle çalışıyor. daha olgun olmayı deneyebilirsin. icer. ben zaten en başta belirttim beğenmeyen yazmasın baltalamasın. Koşulları kabul edenler buyursun dedim. bu konuda arkadaşımız demolarını yaptı gönderdi. beğendik. o yarısını iş başlayınca istedi biz hepsini gönderdik. Niye? ellerine sağlık istediğimiz gibi iş çıkarttı. o konuda e ticaretimde yoktur kendisine sorabilirsiniz. konuyu şu anlamlı sözlerle sonlandırmak istiyorum ;
Asil insan, idare eder... Aciz insan, şikayet eder... Basit insan, İftira eder... Dürüst insan, SABREDER.