Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
arkadaşlar 2 yıllık geçmişimde bir çok ticarette bulundum. daha bir kaç gün önce whmcsx den tema aldım ve bunu firma dışında kimse bilmiyor. burada görünmesinin benim için çok bir anlamı yok. ticaretimi de paylaşmak zorunda da değilim.
2. konu ise evet istediğim kadar grafikere veririm canım hangisini isterse onu alırım. ben grafikerlerin zevkine göre değil kendi zevkime göre alım yaparım. beni siteme bakan insanlara, benim siteme girdin üye oldun sunucuyu hostingi al demiyorum. insanların tercihi benden yana olursa satış yapıyorum. sunucu haricinde tüm işlemlerde de 30 gün para iadesi yapıyorum ve sadece düzeltebileceğimiz bir durum olup olmadığını soruyorum gerekirse ücretsiz hizmetler sunuyorum. beğenmeyen eleştiren mutlaka olacak. milyarlarca insanın benden veya sizlerden memnun olması mümkün değil. eleştilerden de ders çıkartıyorum. düşman olmuyorum.
sonra tasarım işi zevk işi. zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını herkes bilir. gene söylüyorum tekrar söylüyorum kimsenin işini beğenmek zorunda değilim. beğendiğim işin parasınıda sorunsuz bir şekilde öderim. 1 kere makale konusunda ödeme yapmadım ondada wikipedi dan kopyalayıp bize satmış. ben değil müşterim fark etti ve küçük düştük. ödememekte haklıyım.
burada da belirttim. koşullar bunlar. baltalamayın dedim. işini yaparsın beğenirsem alırım parasını öderim. avm lerin girişinde peşin paramı alıyorlar senden. hayır. girip beğenirsen parasını ödüyor alıyorsun.