http://img257.imageshack.us/img257/6992/deneme13.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/7492/deneme12.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/779/deneme11.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/6383/deneme10.jpg
http://img366.imageshack.us/img366/7492/deneme9.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/7853/deneme8.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/8620/deneme7.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/8826/deneme5.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/2170/deneme4.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/907/deneme3.jpg
Ufak değişikliklerle yaptığım tasarımları size sunuyorum.
Reklam bölümlerini isterseniz kaldırabiliriz.Oraya Etiket kategorisi yada daha başka kategoriler ekleyebiliriz.
Renklerde aslında bana kalsa yeşil mavi tonların dışına çıkmak isterim siz ama canlı renkli bir site istiyorsunuz anlaşılan bende o tonlarda tasarımlar hazırladım.Umarım beğenirsiniz.
"Beğendiğiniz tasarım çıkarsa onu bana lütfen bildirin alt sayfasını yapmaya başlıyım"
Tabi yine değişikler hakkında sizinde görüşleriniz varsa bana mutlaka bildiriniz.
Tüm arkadaşlara başarılar.
75 TL'lik PSD yarışması (Tasarım)
88
●5.976
- 25-06-2009, 08:17:56deviantart tespitin doğru çok beğendiğim bir tasarımı revize ederek buraya uyarladım gerekirse yarışma sahibine bende tasarımı gösterebilirim. fakat ilk bahsettiğin tasarım kesinlikle benim çizimim sana kağıda yaptığım eskizini de çekip atabilirim. tamamen tesadüf yerleşim içinde gerekli pmyi attım zaten. ilgi alaka ve dikkatin için teşekkür ederim siteni çalmadığımı da tekrar belirtmek isterim. Saygılarımla.
- 25-06-2009, 10:52:12Merhabalar arkadaşlar.
@CmDWeB hocam tasarımlarının hepsinin blockları ve şablonu aynı.
Hayalinizde olan şablon belkide burada olan tasarımlardan kat ve kat üstündür lakin onu uygulamaya koyarken eksik birseyler yapıyorsunuz.
Çünkü görüntü gercekten güzel görünmüyor Menü başlıklarının ve tabloların görüntüsünü biraz değiştirirseniz sevinirm.
Oval tablolar oluşturabilirsiniz renklerde özgürsünüz tercihim mavi ve yeşil tonların ağırlıklı olmasını söyledim bu benim site adresimle ilgili olduğundan eğer tasarımda kullanılan renklerin mavi ve yeşilden yoksun olması gerekiyorsa siz o şekilde yapın diğer renklendirmeleri daha sonra yapabiliriz.
@Himmet hocam çalışmanı biraz daha geliştirebilir misin? şu şekilde kişisel bir site gibi duruyor lakin bizim yapmak istediğimiz portal tarzında bir site tasarımı..
@Sores_Alp hocam ellerine sağlık düşüncen güzel tasarımda kullanmış olduğunuz renkler ve menüde tasarıma renk katmış.
Sol menü'yu ve ajax için ayırdığınuz bölümün orjnal renklerini değilde css ile renklendirirseniz görselliğin artağından şüphem yok..
Arkadaşlar yarışma süresi yarın son buluyor şuan değerlendirmeye aldığım 2-3 tasarım var fakat ben bu yarışmayı açarken bilerek yarışma açıklamasına yazmadım. Bu buradan 3 tasarım almayı düşünüyordum yanı yarışmanın 1. si 3 kişi olacaktı fakat ben daha 1. kişiyi bile seçemedim. - 25-06-2009, 11:33:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.

