Merhabalar arkadaşlar.

@CmDWeB hocam tasarımlarının hepsinin blockları ve şablonu aynı.
Hayalinizde olan şablon belkide burada olan tasarımlardan kat ve kat üstündür lakin onu uygulamaya koyarken eksik birseyler yapıyorsunuz.
Çünkü görüntü gercekten güzel görünmüyor Menü başlıklarının ve tabloların görüntüsünü biraz değiştirirseniz sevinirm.
Oval tablolar oluşturabilirsiniz renklerde özgürsünüz tercihim mavi ve yeşil tonların ağırlıklı olmasını söyledim bu benim site adresimle ilgili olduğundan eğer tasarımda kullanılan renklerin mavi ve yeşilden yoksun olması gerekiyorsa siz o şekilde yapın diğer renklendirmeleri daha sonra yapabiliriz.

@Himmet hocam çalışmanı biraz daha geliştirebilir misin? şu şekilde kişisel bir site gibi duruyor lakin bizim yapmak istediğimiz portal tarzında bir site tasarımı..

@Sores_Alp hocam ellerine sağlık düşüncen güzel tasarımda kullanmış olduğunuz renkler ve menüde tasarıma renk katmış.
Sol menü'yu ve ajax için ayırdığınuz bölümün orjnal renklerini değilde css ile renklendirirseniz görselliğin artağından şüphem yok..

Arkadaşlar yarışma süresi yarın son buluyor şuan değerlendirmeye aldığım 2-3 tasarım var fakat ben bu yarışmayı açarken bilerek yarışma açıklamasına yazmadım. Bu buradan 3 tasarım almayı düşünüyordum yanı yarışmanın 1. si 3 kişi olacaktı fakat ben daha 1. kişiyi bile seçemedim.