• 29-01-2010, 23:36:33
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar transferler yapılıyor. Sizcede yabancı transferleri çok abartmıyormuyuz? Özelliklede yabancı transferler için geçerli bu
    Santos geliyo binlerce taraftar karşılamaya gidiyo sonuçta gelen adam ronaldo değil. Tamam doğru transfer genç yetenekli oyuncu ama burasıda Türkiye geldiği kulüp Galatasaray.

    Gelen adam zaten havalarda uçuyordur gsye geldiği için. Çok güzel parasınıda alıyo niye çok fazla büyütüyoruz anlamıyorum.

    Sadece santos için veya Galatasaray için sölemiyorum diğer tüm takımlar için geçerli bu carlos geldi çok büyük paralar aldı adam adı var diye top oynamadan gitti. Ankaragücüne futbolu bırakmak üzere olan biri geldi 300 konvoy karşıladı.

    Burası Türkiye arkadaşlar futbolumuz gerçekten kaliteli bugun Almanyada almadığım futbol zevkini ülkemizde görüyorum. Bugun antalyaspor-beşiktaş maçı oldu maç mücadele içinde geçti. İki takımında galibiyet şansları eşitti.Biri orta sıralarda diğeri liderliğe oynuyor. Şimdi biri çıkıp sölesin böle mücadele 3-4 lig haricinde nerde var. Neden ozaman bir futbolcuyu bukadar abartırız anlamış değilim.
  • 29-01-2010, 23:39:17
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hayır abartı değil, futbol aşığı bir ülkede yaşıyoruz. Normal karşılamak lazım.
  • 29-01-2010, 23:51:51
    #3
    Haklısın bunun suçlusu haldun üstünel, birileri bu adama dur demeli
  • 29-01-2010, 23:53:24
    #4
    Aynı zamanda bu futbolcu için bir motivedir. Gelen bütün oyuncular taraftarların sevgi gösterilerinden çok etkilendim. Onların yüzünü kara çıkarmamak için elimden gelini yapacağım diyolar. Bu onları hem motive der hemde daha fazlasını yapması için sürükler.
  • 30-01-2010, 01:20:35
    #5
    Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haklısın bunun suçlusu haldun üstünel, birileri bu adama dur demeli
    inşallah yıl sonuda durmadan devam eder
  • 30-01-2010, 22:58:29
    #6
    Backlink Hizmetleri
    Abartı var o konuda haklısın lakin abartı olması bize zarar getirmez. Aksine Türk taraftarların futbola tutku ile baktığını gösterir ve bu gelen futbolcu için ekstra bir motive kaynağıdır.