Arkadaşlar transferler yapılıyor. Sizcede yabancı transferleri çok abartmıyormuyuz? Özelliklede yabancı transferler için geçerli bu
Santos geliyo binlerce taraftar karşılamaya gidiyo sonuçta gelen adam ronaldo değil. Tamam doğru transfer genç yetenekli oyuncu ama burasıda Türkiye geldiği kulüp Galatasaray.
Gelen adam zaten havalarda uçuyordur gsye geldiği için. Çok güzel parasınıda alıyo niye çok fazla büyütüyoruz anlamıyorum.
Sadece santos için veya Galatasaray için sölemiyorum diğer tüm takımlar için geçerli bu carlos geldi çok büyük paralar aldı adam adı var diye top oynamadan gitti. Ankaragücüne futbolu bırakmak üzere olan biri geldi 300 konvoy karşıladı.
Burası Türkiye arkadaşlar futbolumuz gerçekten kaliteli bugun Almanyada almadığım futbol zevkini ülkemizde görüyorum. Bugun antalyaspor-beşiktaş maçı oldu maç mücadele içinde geçti. İki takımında galibiyet şansları eşitti.Biri orta sıralarda diğeri liderliğe oynuyor. Şimdi biri çıkıp sölesin böle mücadele 3-4 lig haricinde nerde var. Neden ozaman bir futbolcuyu bukadar abartırız anlamış değilim.