
Bu tabloya göre sizce bu iş tutar mı?
5
●198
- 04-10-2026, 14:05:20Satış henüz aktif değil. Havaleyle ödeme tuşu aktif o da talep gelecek mi gelmeyecek mi diye bırakmıştım. Gelen siparişler otomatik iptal oluyor. Tecrübelerinize istinaden bu verilerle bu iş tutar mı dersiniz? Net kar marjı %25-35 arası. Müşteriler hiç ödeme yöntemi görememesine rağmen yine de sipariş vermeye ısrar ettiği 1 aylık tablo bu şekilde; Şuna dikkat etmelisin buna dikkat etmelisin dediğiniz her öneri açılıştan önce benim için değerli. Sağlam şekilde başlatmak istiyorum.

- 04-10-2026, 14:15:24hocam bi uygulamam var. günlük 2 bin kişi giriyor. ama satış 1-2 yi geçmiyor. yani gerçek ödeme yapan lazım size. kullanıcı bu şekilde deneme yada kontrol etme amacı güdüyor olabilri. sizin rakamlar güzel görünüyor ama gerçek ödeme yapan kullanıcı sayısı lazım. bu nedenle bunu test etmeye çalışın. yada zararına dahi olsa bir iki satış deneyin. yani kaç kişi ödeme yapıyor ona göre aksiyon alın.
- 04-10-2026, 14:17:40Teşekkürler hocam. Site fiziki ürün satışı üzerine. Müşteriler sepet yapmak için minimum 30 40 dk harcayarak yapıyorlar. O yüzden sanki gerçekten istekli olmayanlar uğraşacağını sanmıyorum.Glayzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-10-2026, 19:53:00Dropshipping mi hocam? Satacak ürünü nasıl buluyorsunuz? Bir ürün bulup denemek için site kurup reklam mı veriyorsunuz?
- 04-10-2026, 20:04:13Yok dropshipping değil. Aklıma gelen bir kaç ürün vardı site oluşturup satıyormuşum gibi listeledim gerçek perakende fiyatlarıyla. Kendiliğinden bu halde şu ankesicilker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle