• Bugün, 02:19:02
    #1
    Premium 💎🏆

    Merhabalar,
    Bir kullanıcıyla yaşadığımız anlaşmazlıkta haklı olduğum açık olmasına rağmen, karşı taraf hesabı kullanılamaz hale getirdi. Buna rağmen çözüm odaklı yaklaşarak sıfır, yeni bir hesap vermeyi teklif ettim ve durumu moderatörlere de ilettim. Ancak henüz herhangi bir geri dönüş alamadım.
    Şu an ise müşteriden mesaj alamama sorunu yaşıyorum ve haksız olduğum hiçbir konu bulunmamasına rağmen, sadece karşı tarafın “-trade” yorumuna cevap verdiğim için ceza puanı alıyorum.
    Tüm konuşmaları eksiksiz şekilde iletmeme ve yapıcı bir çözüm sunmama rağmen, mağdur olan tarafın ben olmam gerçekten düşündürücü.
    Konu hakkında destek ve adil bir değerlendirme rica ediyorum.
  • Bugün, 02:32:55
    #2
    Sakin ol dostum haklıyken haksız duruma düşersin.2-3 geç olur halledilir...
  • Bugün, 02:50:43
    #3
    Qui non proficit, deficit
    Merhabalar,

    07.07.2026 tarihinde ilettiğiniz ilk rapora, kanıtsız olması sebebiyle işlem sağlanmamış ve kanıtlarla tekrar raporlamanız istenmiş. Bunun ardından 09.07.2026 tarihinde şikayet konusu linkiyle birlikte ikinci bir rapor göndermişsiniz bunda ise şikayet konusunda verilen kararın uygulanıp uygulanmadığı şayet uygulandıysa ekran görüntüleriyle raporlamanız gerektiği belirtilmiş. 12.07.2026'da ilettiğiniz 3. raporda yine aynı şekilde. 4. ve son ilettiğiniz yine aynı tarihteki raporda ise; Ekran görüntüsü eklemişsiniz lakin söz konusu delil olarak eklediğiniz ekran görüntüsü yeterli ve somut olmadığı gibi sorunun çözüldüğünü net şekilde göstermemektedir.

    Tüm bu sürecin ardından karşı tarafa misilleme olarak, ticaret puanı iletmişsiniz herhangi bir maddi mağduriyetiniz olmadığı halde buda haliyle kaldırılmış ve haksız ticaret puanı iletmeniz sebebiyle ceza puanı eklenmiş.

    Lütfen unutmayın...
    Ticaret puanı ticari veya maddi mağduriyetin varolması durumunda kullanılabilir.
    Ticaret puanının kaldırılması içinse net ve somut delillerle raporlamak gerekir, kanıt eklenmeyen raporlar işleme alınmamaktadır.
    Ve tabii ki ticaret puanı misilleme veya karşılık verme amacıyla yahut tehdit etme aracılığıyla kullanılamaz.

    Mağduriyet giderildiyse ve şikayet konusu kararı uygulandıysa ekran görüntüleriyle raporlayabilirsiniz.