By_ReFLeX adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
bugrajk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Şuan senin durumun senin suçun değil büyükler olarak bizim suçumuz. İşte ben de çocuklarım umutsuz olmasın diye babamın ya da bizden öncekilerin yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.
Ben 22 yaşında oğlum ve kızımın "finansal Özgür" bir birey olmaları için tasarlıyoruz yarını.
Şuan gidip 2m kredi çeksem (ben değil ama babama anneme çektirip ödesem) İnan o araca binerim ama çocuklar 22 yaşına kadar umutsuz büyür.
Çözüm yolunu tasarlamaya çalışıyorum. Hem eğlenmek hem de doğru adımları atmak istiyorum. Bunun için de önce sorunu tam analiz etmem gerekiyor. Zira yazın eşime araç almayacağım araç parasını fona yatırıp gelen kar ile aylık gezmek için araç kiralayacağım diyordum (aslında hala aynı fikirdeyim) böylece her ay farklı aracı da deneyimleme şansımız olur cebimizden para çıkışı olmadan (fon seçimi ile aylık kira benzin giderleri karşılanır)
Çözümsüz soru ya da sorun yoktur. Sorunu çözemiyorsan daha çok sorun üzerinde analiz yapman lazım (matematiğin pratiği)
Umarım sen de kısa zamanda doğru çözümlere ulaşırsın

