En guvenli aracta bile ailenizin guvenliginden direksiyon basindaki sorumludur.
Emeklemeden yurumek
Yurumeden kosmak olmaz hocam
Butcenize uygun bir arac ile baslayin sonra imkanlar dahilinde yukseltirsiniz
Teşekkür ederim hocam yaş 43 oldu daha emeklersem tekerlekli sandelyeye binerim son model bu gidişle
Dostum 22 yasındayım 2 yıldır haftanın 6 günü işe gidip afedersin eşşekten farksız çalışan biriyim evden dısarı dogru düzgün çıkmam çıkamam o kadar vaktim kalmıyor genelde.Gençliğimizi bir hiç uğruna satmışız istediğim hayalini kurduğum şeyleri almak için bile istediğim yere varamadım . O kadar umutsuzum ki bazen hiçbir şey başaramayacağımı düsünüyorum.bazıları diyebilir kendini geliştir şunu yap bunu yap kpss girdim farklı kurumlarda mülakatlara gittim ama torpilsiz biryerlere gelmek zor gibi duruyor.Annemin babamın başını yere eğmemek için yaşıyorum başka bir amacım yok.Umarım bir gün istediğin arabayı alıp bu kadar para düşünmeden rahat rahat binebilirsin.
Genç arkadaş, senin adına üzgünüm, sana çok bilmiş tavsiyeleri veremem, muhtemelen istediğin hayatı "kendini değiştirmediğin" sürece yaşayamayacaksın.
Şuan senin durumun senin suçun değil büyükler olarak bizim suçumuz. İşte ben de çocuklarım umutsuz olmasın diye babamın ya da bizden öncekilerin yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.
Ben 22 yaşında oğlum ve kızımın "finansal Özgür" bir birey olmaları için tasarlıyoruz yarını.
Şuan gidip 2m kredi çeksem (ben değil ama babama anneme çektirip ödesem) İnan o araca binerim ama çocuklar 22 yaşına kadar umutsuz büyür.
Çözüm yolunu tasarlamaya çalışıyorum. Hem eğlenmek hem de doğru adımları atmak istiyorum. Bunun için de önce sorunu tam analiz etmem gerekiyor. Zira yazın eşime araç almayacağım araç parasını fona yatırıp gelen kar ile aylık gezmek için araç kiralayacağım diyordum (aslında hala aynı fikirdeyim) böylece her ay farklı aracı da deneyimleme şansımız olur cebimizden para çıkışı olmadan (fon seçimi ile aylık kira benzin giderleri karşılanır)
Çözümsüz soru ya da sorun yoktur. Sorunu çözemiyorsan daha çok sorun üzerinde analiz yapman lazım (matematiğin pratiği)
Umarım sen de kısa zamanda doğru çözümlere ulaşırsın