• 14-03-2026, 01:46:35
    #1
    Merhaba, banyodan sonra cilt kuruyor, ayda yılda bir krem alip süreyim dedim, nivea tsoft diye bir krem aldım. leş gibi. normal cildimi daha kötü etti.
    Duştan sonra yüze saça komple hafifce sürülecek, ferahlatacak nemlendirecek düzgün bir krem önerebilirmisiniz.
  • 14-03-2026, 01:48:07
    #2
    Banyodan sonra cilt kuruyorsa ve Nivea Soft iyi gelmediyse, muhtemelen ya parfüm/içerik hassasiyet yapmıştır ya da cildine yeterli bariyer desteği vermemiştir. Duştan çıktıktan sonra yüz tamamen kupkuru olmadan, hafif nemliyken krem sürmeni öneririm. Daha sade içerikli, parfümsüz ve bariyer odaklı ürünler daha iyi gelir. CeraVe Nemlendirici Krem/Lotion, La Roche-Posay Toleriane, Bioderma Atoderm veya Bepanthol Derma gibi ürünlere bakabilirsin. Yüze ve gerekirse sakal bölgesine ince tabaka halinde sürülür, ağırlık yapmazsa düzenli kullanılır. Çok sıcak suyla yıkamak ve sert yüz temizleyiciler de kuruluğu artırır. Kızarıklık, yanma veya pullanma fazlaysa dermatoloğa görünmek daha doğru olur.
  • 14-03-2026, 01:57:53
    #3
    Cvp için tşk. Kızarıklık, pullanma yok normal cilt. La Roche-Posay Toleriane bunun yorumları iyiymiş, yüksek puan vermişler, bunu deneyim olmazsa.
  • 14-03-2026, 05:41:40
    #4
    Neutregina mavi olanı. Banyo sonrası ince tabaka halinde iÅŸinize yarayacak 😉
  • 14-03-2026, 05:46:04
    #5
    La roche, Bepanthol ürünleri iyidir. Doğal olsun diyorsanız Hindistan cevizi yağı
  • 14-03-2026, 11:13:44
    #6
    Yahu öncelikle yorumdakileri boşveriyorsun, cilt tipin nasıl? Cilt tipini bilmeden krem mi önerilir, git eczaneye söylesinler. Kremi de ona göre al, gerekiyorsa cilt bariyeri için serumlarını da al. İyi günler