Merhabalar sinirden kafayı yemek üzereyim desem yeridir! Nays üzerinden su faturası elektirik faturası ödedim geçen ay. Ödemeyi yaptım uygulamayı kapattım. Her ay maaş yattığında elektirik, su, telefon faturasını maaş yatar yatmaz öderim.
Bu ay su faturası geldi 1 ay ödenmemiş fatura ile birlikte geldi. Geçen ay fatura ödenmemiş! ALLAH ALLAH ben faturayı ödedim kardeşim hatta Nays uygulamasında 17.12.25 tarihinde xxx TL fatura dekontu var! Aradım askiyi böyle böyle diye Aski diyor ki bize ödeme gelmedi en son ki ödemeniz 18.11.25 diyor. Nays müşteri hizmetleri ile iletişime geçiyorum oda biz kuruma ilettik diyor!
Benim Nasıl bir yol izlemem lazım daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu arkadaşlar?
Birisi biz ödedik diyor diğeri gelmedi diyor!
8
●338
- 06-01-2026, 22:35:40Üyeliği durdurulduResmi kurumlara bile güven yok ülkede vahim durumdayiz
- 06-01-2026, 22:52:45Merhaba hayırlı akşamlar hocam,
Bende çok defa naystan fatura ödedim sorun yaşamadım
Ama nays'ın Kuruma İlettik cevabı yeterli değil mutabakat belgesini sizinle paylaşmaları gerekir. Müşteri hizmetleri değil de naysa yazılı olarak sorununuzu bildirin ödeme iade istediğinizi yardımcı olmazsanız BDDK'ya şikayet edeceğinizi yazın geçmiş olsun
destek@naysapp.isbank.com.tr - 07-01-2026, 01:25:57Aynı sorunun benzerini bende yaşadım . Ptt üzerinden başkentgaz ödenmiş görünüyor , bankalar ve başkentgazın sisteminde ödenmemiş görünüyor . 2 ay önce de otobüs kartına 3 farklı hesaptan para gönderdiğim halde bekliyen bakiyede kaldı sisteme işlemedi.
- 07-01-2026, 09:42:42Müşteri temsilcisi ile bir şikayet dilekçesi oluşturdum ama buradan da yazayım teşekkürleryusufi4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle