• 20-11-2025, 20:42:08
    #1
    Profil fotoğrafı güncellerken veya değiştirirken böyle bir uyarı geliyor, benim yeni fotoğrafı görebilmek için önbelleği temizlemem gerekiyor ancak herkes önbellek temizlemiyor.
    Ben değiştirdiğimde tüm kullanıcılarda otomatik mi değişiyor yoksa diğer kullanıcılar da önbelleği temizleyene kadar eski fotoğrafı mı görüyor?
  • 20-11-2025, 20:47:06
    #2
    fotografi değiştirince yaklaşık 1 hafta değişmiyo bende 😅
  • 20-11-2025, 21:00:46
    #3
    yeni gizli sekme;

    mevcut oturum;

    birkaç gün sürmüştü bende profil resmi yükleyince.
  • 20-11-2025, 21:01:50
    #4
    _4uwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni gizli sekme;

    mevcut oturum;

    birkaç gün sürmüştü bende profil resmi yükleyince.
    tam tersi profili sildim gizli sekmede görünmemesi gerekiyor