Profil fotoğrafı güncellerken veya değiştirirken böyle bir uyarı geliyor, benim yeni fotoğrafı görebilmek için önbelleği temizlemem gerekiyor ancak herkes önbellek temizlemiyor.
Ben değiştirdiğimde tüm kullanıcılarda otomatik mi değişiyor yoksa diğer kullanıcılar da önbelleği temizleyene kadar eski fotoğrafı mı görüyor?