• 21-03-2025, 15:10:56
    Dogan_Kaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İyi forumlar herkese evlilik düşündüğüm sevgilim ile 1 haftadır yaşayacağımız ev tartışması yüzünden kavga ediyoruz ve üslubu aşırı iğrenç gelmeye başladı mutlu olabileceğimi zannetmemeye başladım siz olsanız sevgiliniz sizinle böyle konuşsa ne yapardınız

    not: 3 evim var aileme yakın olduğu için üçünde de oturmak istemiyor başka bir yerde ev sahibi olmamı istiyor


    not: 3 evin yok, ailenin 3 evi var, kız bu evleri istemiyor bize ait bir ev al diyor.

    Ek not : bu kızla evlenilmez kardeşim, zaten istesen de evlenemezsin gibi görünüyor.
  • 21-03-2025, 16:25:09
    Gold üye
    vpssunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kadın haklı mecbur değil senin ailenin yakınında oturmaya ?
    Peki sizin eşiniz de bu uslüp ile mi sizinle konuşuyor
  • 21-03-2025, 16:31:31
    Dogan_Kaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef hocam ev olmazsa evlenmem bile diyor artık
    Ev için evleniyor yani, yol ver kanka sonradan çok pişman olursun
  • 21-03-2025, 18:04:38
    Kapıyı erkenden kapat
    Aile insanın herşeyidir
    yeni nesil malesef bu yönde hareket ediyor
  • 21-03-2025, 18:10:54
    Şahsen, bu şekilde yaklaşmaktansa bir evini satıp ailenden uzakta bir ev almanı tavsiye ederdim kadının yerinde olsam. Ailene yakın oturmak istemeyebilir gayet normal bir davranış...
  • 21-03-2025, 20:50:48
    Evliliğine en yüksek ihtmal 90 gün veririm. Ömür boyu da nafakanla beslenir bu karı senin. Bunlar wampir. Selam bile verme uzakllaş kaç seni Allah korumuş kızı konuşturmuş. Bunları söyleyene daha yalvarsa da inanma asla değişmez. Seni ne yapar eder ikna eder hayatı burnundan getirir kestirip atmazsan
  • 22-03-2025, 02:05:53
    Bu mesajların önünü arkasını bilmiyorum tabiki ama, mesajlarda ince bir nokta var bana kalırsa oda şu;
    sen gece gündüz çalışıyorum diyorsun ama kız sana senin hiç bir şeyin yok diyor hiç bişey elde ettiğin de yok diyor. yani kardeşim senin emeğine ve sana saygısı yok ve seni adam yerine koymuyor çokta belli ki. bu zamanda kimse kimsenin ailesiyle birlikte oturmak istemez tabi o neyse ama yakın oturmakta istemiyor nedir bunun manası? senin ailenede saygısı yok. ve emin ol ki yarın sana benim aileme yakın ev alalım da der.
    O yüzden sen ayrı evde tutsan, ağzınla kuşta tutsan imkanı yok ki bu kıza yaranamazsın bana kalırsa.

    ek olarak hayatını etkileyecek böyle bir kararı buradaki insanlara bırakman da pek doğru değil ama içine bir şeyler sinmemiş ki bunu buraya yazmışsın ve aslında kararını da vermişsin bence, sadece haklı olduğunu duymana ihtiyacın var. ve haklısın kardeşim

    ek olarak ben yaklaşık 5 ay önce 28 yaşında evlendim, ama biraz erken evlenmişim diyorum halen daha. ayrıca ev kurarken eşimin annesi de bizim bulunduğumuz ile taşınacaktı, kendileri uzak bir ev tutmak istedi ama ben gittim ikna edip aynı binada birinci katı ona tuttum. şuan aynı binadayız ve iyi ki buradan ev tutmuşuz diyorum, herkes için aynı olacak değil ama ben çok faydasını gördüm.

    yaşın genç en az 3-4 yıl daha beklemeni öneririm. ve kızın haklı olduğu tek konu ailenin olan şeyler senin sayılmaz ama senin olmadığı anlamına da gelmez. o yüzden kendi ayaklarının üzerine tam basmadan zaten bu yola girme.
  • 22-03-2025, 02:37:18
    Üslup sen ne güzel şeysin. güzel söz yılanı deliğinden çıkardığı gibi kötü söz aşık adam bile kaçırır. Hepimiz insanız düşmez kalkmaz bir Allahtır bugün çok paran olur evlenirsiniz yarın battığın zaman ne olucak. İnsanlar evlenirken memur soruyor iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye o cümle boşu boşuna sorulmuyor ki insan sevdiği ile bir ömür mutlu olmak huzurlu yaşamak için evlenmeli. sen buradaki yorumları flan bırak insanlar sizi tanımıyor yaşadıklarınızı bilmiyor. sen bu kadın benim kötü günümde benim yanımda olur mu bunu düşün olmaz diyosan bir şekilde bitir olur diyorsan bunlara takılma. Umarım doğru tercihle mutlu hayat yaşarsın.
  • 22-03-2025, 06:21:23
    Allah yardımcın olsun hocam