Bu mesajların önünü arkasını bilmiyorum tabiki ama, mesajlarda ince bir nokta var bana kalırsa oda şu;
sen gece gündüz çalışıyorum diyorsun ama kız sana senin hiç bir şeyin yok diyor hiç bişey elde ettiğin de yok diyor. yani kardeşim senin emeğine ve sana saygısı yok ve seni adam yerine koymuyor çokta belli ki. bu zamanda kimse kimsenin ailesiyle birlikte oturmak istemez tabi o neyse ama yakın oturmakta istemiyor nedir bunun manası? senin ailenede saygısı yok. ve emin ol ki yarın sana benim aileme yakın ev alalım da der.
O yüzden sen ayrı evde tutsan, ağzınla kuşta tutsan imkanı yok ki bu kıza yaranamazsın bana kalırsa.

ek olarak hayatını etkileyecek böyle bir kararı buradaki insanlara bırakman da pek doğru değil ama içine bir şeyler sinmemiş ki bunu buraya yazmışsın ve aslında kararını da vermişsin bence, sadece haklı olduğunu duymana ihtiyacın var. ve haklısın kardeşim

ek olarak ben yaklaşık 5 ay önce 28 yaşında evlendim, ama biraz erken evlenmişim diyorum halen daha. ayrıca ev kurarken eşimin annesi de bizim bulunduğumuz ile taşınacaktı, kendileri uzak bir ev tutmak istedi ama ben gittim ikna edip aynı binada birinci katı ona tuttum. şuan aynı binadayız ve iyi ki buradan ev tutmuşuz diyorum, herkes için aynı olacak değil ama ben çok faydasını gördüm.

yaşın genç en az 3-4 yıl daha beklemeni öneririm. ve kızın haklı olduğu tek konu ailenin olan şeyler senin sayılmaz ama senin olmadığı anlamına da gelmez. o yüzden kendi ayaklarının üzerine tam basmadan zaten bu yola girme.