Merhaba,
Netgsm'de bulunan Kurumsal Sabit Hattı iptal edemiyorum
İmzamı kabul etmiyorlar, imza beyannamesi ile yeni bir gönderim yaptım. Yine kabul etmezlerse nasıl bir yol izleyebilirim?
İlk gönderimimde PDF üzerinden imza ekledim, imzaların eşleşmediğini söyleyip tükenmez kalem ile imzalayıp göndermemi istediler.
Ardından mavi renkli kalem ile imzalayıp fesih sözleşmesini gönderdiğimde ise aşağıdaki cevabı verdiler. ( İmza beyannamesinde kullanılan imzayı gönderdiğim halde )
- imza ile imza beyannamenizde yer alan imzanın uyumsuzluğu nedeniyle, fesih talebiniz kabul edilmemiştir.
Netgsm Kurumsal Sabit Hat İptali
10
●388
- 13-09-2024, 17:59:20reka29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncel imza beyannamenize uygun mu attığınız imza? uygunsa onunla beraber başvuru yapın en olmadı çağrı merkezinden destek alın kesin çözeceklerdir.
Netgsm iletişim anlamında uçtan uca hizmet alabileceğin en problemsiz firmadır.Priv8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 den fazla dış hattımız 200 den fazla dahili hattımız faks hatlarımız ve sms hizmetimiz var daha of dedirtmediler. - 13-09-2024, 18:00:51ertu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son bir destek talebi açtım olmazsa dediğiniz gibi çağrı merkezini arayacağım. - 13-09-2024, 18:17:54Ben diğer insanlara nasıl hizmet verildiğine değil, bana nasıl hizmet verildiğine bakıyorum.ertu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NetGSM'den aldığımız hattın WhatsApp hesabını kurmaya çalıştığımızda (1. Gün) numaranın WhatsApp'a kayıtlı olduğunu gördük. Sigorta şirketi adı altında dolandırıcılık yapıyorlardı. NetGSM'e ilettik ve bize dedikleri şey şu; Hattınızı iptal ettik ve size artık hizmet vermeyeceğiz.
Nasıl yani ben naptım bana neden hizmet vermiyorsunuz dediğimde ise, böyle bir karar aldıklarını ve bize bir daha hizmet vermeyeceklerini belirttiler.
- 16-09-2024, 10:52:54Tekrarlanmaması için çok mantıklı bir iş yapmışlar.Priv8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-09-2024, 13:42:36Güzel mantıkmış hocamertu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem sattıkları numarayı başka birileri kullanıyor, hem de suçlu biz oluyoruz. Anlıyorum...

Nasıl yani ben naptım bana neden hizmet vermiyorsunuz dediğimde ise, böyle bir karar aldıklarını ve bize bir daha hizmet vermeyeceklerini belirttiler.