• 04-09-2024, 13:06:22
    #1
    Bunun kesin ince bir ayarı vardır. Bilen var mı?

    Kendi hesabımda denediğimde 2-3 saniye profili gösterip sonra kayıt kısmına yönlendiriyor.

    Hesapları giriş yapmamış kullanıcılara tamamen public hale nasıl getirebiliriz?
  • 04-09-2024, 13:11:56
    #2
    eğer postların okunması önemli değilse, hesap ayarlarından postları gizliye çektiğinizde profilinize girenleri kayıt ekranına yönlendirmeyecektir.
  • 04-09-2024, 13:15:54
    #3
    Confidant5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eğer postların okunması önemli değilse, hesap ayarlarından postları gizliye çektiğinizde profilinize girenleri kayıt ekranına yönlendirmeyecektir.
    Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim.

    Belirttiğim durumda ise postların public kalması gerekiyor.

    Bu tarz profillere denk geliyorum bazen. Kayıt ekranına atmıyor, sayfalarını keşfedebiliyorsunuz. Nasıl yapıyorlar acaba? 🧐