Bunun kesin ince bir ayarı vardır. Bilen var mı?

Kendi hesabımda denediğimde 2-3 saniye profili gösterip sonra kayıt kısmına yönlendiriyor.

Hesapları giriş yapmamış kullanıcılara tamamen public hale nasıl getirebiliriz?