1) Hocam 2 sene önce 300 bin tl olan ev şu an 3 milyon. Bu nedenle uzun vade borçlanırken korkmamakta fayda var. Birkaç sene sonra evi satsanız bile tüm borcu kapatacaktır. Aylık ödeme gücünüzü ön planda tutarak tereddütsüz borçlanılabilir. Ben 900 tl ev kredisi ödüyorum. O dönemde asgari ücretin 1.5 katı ödemem vardı, şu an kredimin asgari ücrete oranı 1/18 şaka değil.
2) Alternatif olarak, devlet yeni bir kredi paketi hazırladı bir süre beklemek alternatif olabilir, lakin ev fiyatlarının yükseleceği de ortada.
Ev nasil alicam ben
64
●4.894
- 29-08-2024, 09:11:54
- 29-08-2024, 15:27:13Güvenilir inşaat firmasından faizsiz elden taksitle daire alınabilir. Şuan reklam yapmak gibi olmasın ama krediye bulaşmak istemedikleri için çalıştığım yerde(Sakarya Karasuda) faizsiz 1 milyon peşinat geri kalanı 2m yi elden taksitle 36 ayda projeye giren var. Uzaktan çalışma imkanınız varsa değerlendirebilirsiniz.