Sizce Sevilmek Mi İş mi?
53
●1.616
- 11-02-2024, 20:23:19Aşk karın doyurmuyor. Boş zamanlarında vakit ayır sadece, işinden olursan kızdan da olursun iki tarafı da toparlayamazsın. Parasız erkeği sadece annesi sever
- 12-02-2024, 21:14:48kız bir ihtimaldir. beraber olduğun insan, seninle olmasaydı birkaç ay sonra bir başkasıyla olacaktı muhtemelen. her kıza hemen her gün onlarca mesaj yağar. çoğunu okur, birkaçına dönüş yapar, iletişimde kalır.
haliyle, böyle bi denklemde kızların gözde büyütülmesi, abartılması önemsizdir. aynı şeyi kız tarafı için de söyleyebilirim. bugün ona yazan, dün bir başka kıza yazıyordu. velhasıl, ikiyüzlü bir düzen.
bu yüzden önemli olan, karakterin gerçek yansıması olan şey hedef ve ideallerdir. tek başına iş olarak düşünmem, bakmam. önemli olan hedeftir. asıl tatmini, asıl varlığı " yaşıyorum " hissini bu yaratır. kalan her şey illüzyondur, anlıktır. yarın bir anda yok olabilir.