Sorun ben miyim ?
37
●2.030
- 20-01-2024, 04:07:10Senin dediğin gibi kız da erkeklerin ne kafada olduğunun farkında. Bu durumdan mütevellit, yan yana geçirdiğin zamanda güvenin var ise işi kız arkadaşına bırakabilirsin. Burada güven devreye giriyor. Kız farkındaysa nasıl davranacağını bilir, illa ki direkt engel koymasına gerek yok. Hanginiz flörtlerinizin iki cümlesinde flörtlerinizden soğumadınız? Flörtü olmadığı kişileri hayli hayli kendinden soğutur. Burada kilit nokta sensin, r10'a gelip yazacak kadar içinde ukde olduysa zaten bu ilişkiyi bitirmen gerekiyor. Uzak mesafe ilişkilerinin en temel sorunu güvendir ve hiçbir şekilde kendimce bu güvenin %100 olmasını sağlayabilecek bir şey yoktur ki yüz yüze baktığımız kız bile her zaman bir B planını elinin altında tutar. Zaman akıp gidiyor, bugün büyümesine engel olmadığımız bir tümsek, ileride takıldığımızda bizi yerle bir edebilecek bir dağ'a dönüşebilir. Sevgiyle kalın, iyi geceler.
- 20-01-2024, 04:31:26Kaç yaşındasınız ?
Şimdi kız arkadaşının bunları sana neden anlattığını bir analiz etmen lazım.
Bahsettiğin sıkıntılar ne kadar süreden beri var ?
Kaç defa sana bu sıkıntıları anlattı ve sen ne yaptın , kızı mı uyardın ? , kızın arkadaşlarını mı uyardın ?
Kız seni deniyor da olabilir.
Kızla ilişkinde seni deniyor sınıyorsa sen de oyunu ona göre oyna.
Belki bu sıkıntıları anlatınca , sahiplenme kıskanılma duyguları çok hoşuna gidiyordur.
Sen ne kadar iyi olsan ol , kızların büyük bir çoğunluğu , sevgililerinden daha iyilerini bulma kafasındadır. Ama arkadaşın bu çoğunluktan olmayabilir
Ayrıca erkeklerin , kız arkadaşı edinme potansiyeli, kızlardan daha düşük. Kızların ise master seviye yani
Sen kız arkadaşım da arkadaşım dersin uykuların kaçar , değer verdiğin kişi , çok hızlı şekilde erkek bulma potansiyelleri yüksek olduğu için seni anında da satabilir.
Ayrıca sen de sorun yok , her erkek gibi kıskanmışsın işte
Mesela örnek vereyim ,
Bundan bir 8-9 yıl önceydi sanırım , Eskişehir'de Espark AVM var , onun üst katında yemek yerken karşıma bir kız oturdu.
Ben bu kızı kestim bayağı , bu hemen surat yaptı falan sen kimsin ya gibilerinden ...
Sonra ben masanın altındaki fotoğraf makinemi çıkarttım. biraz hava atar şekilde çektiğim fotoğraflara baktım. ( O zamanlar , kızlar portre fotoğrafçılığına çok düşüyordu
)
Bana surat yapan kız , daha iki dakika geçmeden , nişan yüzüğünü çıkartıp bana daha samimi bakmaya başladı.
Bu devir de ahlak güven hem erkek hem kadın için ayaklar altına alındığı için bu olaylara çok kaptırma.
En çok sen üzülürsün.
Ama ben bu tarz şeyleri sevmem dersen , evlenecek ciddi birilerine bak ... - 20-01-2024, 05:21:52Hocam sen mi ayrılırsın ben mi ayırayım ? (!) . 1 yıllık bir sevgililik çok uzun bir süre değil. Ek olarak ilk başta 2 tarafta hemen ayrılmasın diye birbirine katlanıp bazı şeylerden vazgeçebiliyor. Ama sonrasında pek durum öyle gitmediği zamanlarda oluyor. "bukadar büyütülecek birsey olmadıgını söyledi " "bugün büyümesine engel olmadığımız bir tümsek, ileride takıldığımızda bizi yerle bir edebilecek bir dağ'a dönüşebilir. " diyerek hocamız çok güzel özetlemiş. Tabi ki karar sizin ama ileride buna dönüşmesini istemem. Ayrılınca da hayat bitmiyor nice insanlarla tanışıyor insan akıp gidiyor zaman. Hayatıma kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim umarım hayat boyu güzel insanlar ile karşılaşırsın diyerek gidebilirsin. Bir yandan da neyi kastetmek istediğini anlamış olur . Saygılar iyi forumlar güzel insan
- 20-01-2024, 08:52:22Üyeliği durduruldu90lı yılarda tanışmak konuşmak bileç ok zordu. medya sayesinde popüler kültür sayesinde özgürlük sayesinde artık herşey vıcık vıcık olmaya başladı. Sanatçı dediğimiz aydın dediğimiz insanlar bile onlarca yıldır zinayı ve aldatmayı teşvik ediyor, mizah malzemesi yapıyor. Artık 15- 16 yaşında çocuklar, ilişki kurmamış bakir-bakire arkadaşlarıyla alay ediyor. Filmler diziler ve şarkılar her an çarpık ilişkileri NORMALLEŞTİRİYOR.
Hayatın bu denli değiştirildiği zamanda saygı beklemek dürüstlük beklemek merhamet ve anlayış beklemek çok zor. Zevk için günübirlik ilişki peşinde koşan milyonlarca insan arasında evlilik ve aşk artık sadece içi boş iki kelime.
Toplumun çoğunluğu bunu kabul etmiş ikanıksamış ve benimsemişken ilişkileri ciddiye almak da boş. Bu yoruma kim nasıl karşı çıkar bilmiyorum ama 90lı yıllardanberi çok farklı insanlar tanıyıp gözlemledim. Çıkardığım sonuç bu şekilde. - 20-01-2024, 08:59:11Üyeliği durdurulduSonuç olarak toplumun çoğu kolay elde edilebilir ve kolay harcanabilir ilişkiler konusunda motive edildi, ikna edildi. Deneyim kazanma adı altında her türlü değer çiğnenip atıldı. Böyle ilişkiler yumağı içinde aynı insanların uzun süreli ilişki veya evlilik gibi kutsal bir değere ulaşma beklentisi içi boş geliyor.
Herşeyin kolayca eldedilip atıldığı, herşeyin kolayca yaşandığı bir toplum haline geldik. - 20-01-2024, 09:44:48Bak gördün mü milletin ağzını büzemezsin, şimdi kız arkadaşının arkadaşları aldatır uzun mesafe olmaz ayrıl diyorlardı, sende r10da yazdın bi ton şey söyleyip ayrıl diyorlar. Madem öyle kız arkadaşının etrafı bunları söyleyince sorun çıkarıyorsun, görüşmesini istemiyorsan şimdi benzerleri burda ona yapıldı. Öğrense sana ne dese ne yapsa haklı değil mi? Bende olunca sorundu mesafe koydurdun sen ne yapıyorsun dese? senin yaptığın ne dese ne diyeceksin? Ondan beklediğini sen yap burda da görelim.
İş o ki kendisi pişman olmayacaksa her şeyi yap der, çok cesur insanlar tanırsın, iyi ver kararını. - 20-01-2024, 12:16:15Şüphe zor iş, uzak ilişki ondan da zor.. ayda 1 görme olayı bi yerde ilişkiyi tıkayacaktır. Ve bazen yüzyüze sohbet esnasında 30-40 saniye de probleme bile dönüşmeyecek olaylar, uzak ilişkide mesaj ve konuşma ile kronik sorunlara dönüşebilir. Umarım herşey gönlünüzce olsun. Yaşım 31 daha tecrübeli arkadaşlar vardır muhakkak ama tek diyeceğim Zaman Geri Gelmiyor, 20 li yaşlar geri gelmiyor.. SağlıcaklaOMERXGOD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

