OMERXGOD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar yaklasık 1 yıl kadar uzun süren bir iliskim var birbirimizi seviyoruz anlasıyoruz ama ben onun erkek arkadaslarıyla cok sıkıntı yasıyorum kendisi de erkeklerin nasıl bir yapısı oldugunu düsünme tarzını biliyor genel olarak uzak duruyor ama gittigi dershanede birkac tane arsız var bunlar beni tanımadan benim hakkımda sevgilime o seni aldatır güvenme zaten istanbulda seni net aldatmıstır tarzj seyler söylediler bundan rahatsız oldu kendisi de mesafe koydu ama ara sıra konuşuyor sakalasarak birbirlerine omuz atıyormus bir iki kisiyle böyle takılıyor ara sıra ben sevgilime baska bi erkegin temas etmesini istemem bunu kendisine de söyledim bana basta bukadar büyütülecek birsey olmadıgını söyledi ama ondan sonra kabullendirdim basta da böyle bir olay yasanmıstı onu da kabullenmisti ama ara sıra böyle temaslarda bulunmaları benim canımı cok sıkıyor sizce ne yapmalıyım gercekten sinir krizi geciriyorum takıldıgı erkekleri gördügümde zarar verecegimi biliyorum lütfen akıl verin
Şüphe zor iş, uzak ilişki ondan da zor.. ayda 1 görme olayı bi yerde ilişkiyi tıkayacaktır. Ve bazen yüzyüze sohbet esnasında 30-40 saniye de probleme bile dönüşmeyecek olaylar, uzak ilişkide mesaj ve konuşma ile kronik sorunlara dönüşebilir. Umarım herşey gönlünüzce olsun. Yaşım 31 daha tecrübeli arkadaşlar vardır muhakkak ama tek diyeceğim Zaman Geri Gelmiyor, 20 li yaşlar geri gelmiyor.. Sağlıcakla