Kaç yaşındasınız ?
Şimdi kız arkadaşının bunları sana neden anlattığını bir analiz etmen lazım.
Bahsettiğin sıkıntılar ne kadar süreden beri var ?
Kaç defa sana bu sıkıntıları anlattı ve sen ne yaptın , kızı mı uyardın ? , kızın arkadaşlarını mı uyardın ?
Kız seni deniyor da olabilir.
Kızla ilişkinde seni deniyor sınıyorsa sen de oyunu ona göre oyna.
Belki bu sıkıntıları anlatınca , sahiplenme kıskanılma duyguları çok hoşuna gidiyordur.

Sen ne kadar iyi olsan ol , kızların büyük bir çoğunluğu , sevgililerinden daha iyilerini bulma kafasındadır. Ama arkadaşın bu çoğunluktan olmayabilir

Ayrıca erkeklerin , kız arkadaşı edinme potansiyeli, kızlardan daha düşük. Kızların ise master seviye yani

Sen kız arkadaşım da arkadaşım dersin uykuların kaçar , değer verdiğin kişi , çok hızlı şekilde erkek bulma potansiyelleri yüksek olduğu için seni anında da satabilir.
Ayrıca sen de sorun yok , her erkek gibi kıskanmışsın işte
Mesela örnek vereyim ,
Bundan bir 8-9 yıl önceydi sanırım , Eskişehir'de Espark AVM var , onun üst katında yemek yerken karşıma bir kız oturdu.
Ben bu kızı kestim bayağı , bu hemen surat yaptı falan sen kimsin ya gibilerinden ...
Sonra ben masanın altındaki fotoğraf makinemi çıkarttım. biraz hava atar şekilde çektiğim fotoğraflara baktım. ( O zamanlar , kızlar portre fotoğrafçılığına çok düşüyordu

)
Bana surat yapan kız , daha iki dakika geçmeden , nişan yüzüğünü çıkartıp bana daha samimi bakmaya başladı.
Bu devir de ahlak güven hem erkek hem kadın için ayaklar altına alındığı için
bu olaylara çok kaptırma.
En çok sen üzülürsün.
Ama ben bu tarz şeyleri sevmem dersen , evlenecek ciddi birilerine bak ...