Merhaba hocalarım,
Sistem toplama konusunda teknik olarak fazla bilgim yok.
Bütçem 10-15 k. Arası
ikinci el piyasasından hazır toplama sistem mi almalıyım? veya ikinci el parça alıp kendim mı toplamalıyım?
Veya HP omen, povalion, tarzı GTX 1050 ti dizüstü bilgisayar mı almalıyım?
Kullanım alanım daha çok wordpress web tasarım, kodsal işler. Bir de grafik tasarım öğrenmek istiyorum. Adobe yazılımlarını kullanacağım. Arter effect photoshop vs.
Oyun oynamayı düşünmüyorum.
Önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.🙏
Toplama PC mi? Dizüstü mü? Önerilerinize ihtiyacım var
10
●266
- 19-01-2024, 03:09:14Tam tersi hocam. Laptopta alacağın cihaz masaüstünd göre çok daha düşük performanslı olur. Laptop olarak 2.el rtx3050 buldun diyelim, masaüstünde 3060, rx6600xt veya fazlasını bulursun.PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-01-2024, 03:09:52Sabit bir yerdesiniz tabi ki pc daha iyi olacaktır. 15-20k civarı işinizi fazlasıyla görecek güncel oyunları rahat kaldıracak pc toplanır ama 15k oyunları rahat oynatacak bir laptop imkansızdır. Bu yüzden pc toplayın. Youtube üzerinde pc hocası donanım arşivi gibi kanallarda saglam kampanyalar oluyor bir kontrol edin.
- 19-01-2024, 03:14:54Merhaba hocam,PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacım belirttiğim gibi wordpres işleri ve grafik tasarım olacak yolun başındayım henüz kendimi geliştirmek için bir çok yazılımları deniyorum. Adobe üyeliğim var ancak elimdeki cihazla pek verimli kullanamıyorum.
Sahibinden piyasasında gerek toplama PC olarak gerekse ikinci el 1050ti dizüstü bilgisayarlar bütçem dahilinde mevcut ancak belirttiğim gibi teknik detayları pek bilmiyorum.
Rica edersem bana bir sistem reçetesi verebilir misiniz? Böylece önerilerinizi referans alarak bana en uygun olan cihazlara yöneleceğim.
Teşekkür ederim 🙏
Merhaba hocam,Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahibinden piyasasında aslında filtreli arama yaptığımda bütçeme göre bir çok varyasyonlu sistemler mevcut. Keşke teknik bilgilere hakim olsaydım daha çabuk karar verebilirsin. Bu noktada profesyonel desteğe ihtiyac duyduğumdan dolayı sizlere başvurdum. Yukarıda belirttiğim gibi sadece wordpress ve grafik işlerinde kullanacağım. imkanım ancak buna yetiyor malesef bütçemi zorlayacak kaynağım şuanlık yok. Beni sonraki yeni sisteme taşıyacak kadar idare edecek bir cihaza ihtiyacım var.
Teşekkür ederim 🙏 - 19-01-2024, 03:18:18Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaştığınız kaynakları inceleyeceğim. Tek atımlık bir kurşunum var sanırım acele etmemem gerekiyor. iyi bir araştırma yapıp ihtiyaçlarımı karşılayabilecek idarelik bir sistem şuanlık yeter. Kazanç elde ettikçe daha da iyisini alabilirim umarım.
Teşekkür ederim 🙏 - 19-01-2024, 03:23:07Bu bütçede notebook almayın, bakın yeni ilan girilmiş bunu alın :https://www.r10.net/sicak-firsatlar/...14-999-tl.html
- 19-01-2024, 03:27:46Teşekkür ederim hocam kontrol edeceğim 🙏JimmyBrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
