PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kendi ihtiyacınıza göre karar verin. Fakat bu bütçe ile masaüstü bilgisayar çok düşük bir 2.el sistem alabilirsiniz.
Önerim laptop olacaktır veya dahili ekran kartı bulunan işlemcilerden alıp ekran kartsız kullanabilirsiniz.
Merhaba hocam,
İhtiyacım belirttiğim gibi wordpres işleri ve grafik tasarım olacak yolun başındayım henüz kendimi geliştirmek için bir çok yazılımları deniyorum. Adobe üyeliğim var ancak elimdeki cihazla pek verimli kullanamıyorum.
Sahibinden piyasasında gerek toplama PC olarak gerekse ikinci el 1050ti dizüstü bilgisayarlar bütçem dahilinde mevcut ancak belirttiğim gibi teknik detayları pek bilmiyorum.
Rica edersem bana bir sistem reçetesi verebilir misiniz? Böylece önerilerinizi referans alarak bana en uygun olan cihazlara yöneleceğim.
Teşekkür ederim 🙏
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15k’ya güzel donanımlı 6600xt kasa zorlanabilir. 1050ti felan bu bütçede çöp, bakmayın bile.
Merhaba hocam,
Sahibinden piyasasında aslında filtreli arama yaptığımda bütçeme göre bir çok varyasyonlu sistemler mevcut. Keşke teknik bilgilere hakim olsaydım daha çabuk karar verebilirsin. Bu noktada profesyonel desteğe ihtiyac duyduğumdan dolayı sizlere başvurdum. Yukarıda belirttiğim gibi sadece wordpress ve grafik işlerinde kullanacağım. imkanım ancak buna yetiyor malesef bütçemi zorlayacak kaynağım şuanlık yok. Beni sonraki yeni sisteme taşıyacak kadar idare edecek bir cihaza ihtiyacım var.

Teşekkür ederim 🙏