34.000 tl para çöpe gitti
32
●4.372
- 21-06-2023, 02:40:48Tüketici hakem heyetine yazmalısınız hocam. Eğer bir şekilde kanıtlayabilirseniz seve seve değilse ..... ..... iade edecekler.
- 21-06-2023, 18:38:43Selamlar hocam geçmiş olsun.
1 sene kadar kullanabilme hakkınız var diye biliyorum. Başıma çok geldi hatta başkası adına bile değiştiremiyorsunuz sadece bilet aldığınız isimler uçuşlarını kullanabilirler ve sadece yurtdışı olmak zorunda.
Maalesef yapabilceğiniz hiçbir şey yok gibi duruyor. Bu sadece THY'de değil tüm havayolları şirketleri için aynı. Pegasus açığa almak için bile para istiyor düşünün.
Bazı biletlerde aldığınız fiyata göre kategorisi var en ucuz sınıftan alınca maalesef iade hakkından muaf oluyorsunuz ve sadece açığa alabiliyorsunuz.
Dava sonuçlanana kadar 1 yılı geçebilir paranız kur bandında pul olabilir. Benim size tavsiyem ne kadar zor olsada bu konuyu tamamen unutup yeni bir tatil planını erkenden planlamanız olacaktır. Çünkü değiştireceğiniz biletin farkını alıyorlar.
Yani erkenden bir tatil planı yapmak ve bu bileti bir an önce değerlendirmek daha fazla kaynaklanabilcek zararı kapatmanıza yardımcı olacaktır - 21-06-2023, 22:57:27Önce çek olarak verdiler sonra talep açtım onu hesaba nakit olarak yolladılarahmethx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-06-2023, 07:57:33aynı başıma geldi ilgilenen müşteri temsilcisi aynısını söyledi, daha sonra aradığımda açığa alınmış dediler ve komik bir miktar teklif ettiler. uğraşılsa şikayet edilse ses kayıtlarından çıkar ama işte uğraşılsa, birde firma bunu kabul edermi, biz dinledik müşteri temsilcisi size öyle demedi diyebiliyorlar
Onuda fazla yatırdılar