• 10-05-2023, 15:14:52
    #1
    Bayramdan önce yolda giderken önde ki araç bir anda durdu. Ani fren yaparak bende durdum ancak arkamda ki araç kurtaramadı aracımın sol arka tarafına çarptı. Müsait bir yere geçip tutanak tuttuk. Sigorta poliçesinin görüntüsünü arkadaş bulamadı. Onun da benim de acelemiz olduğundan bana bulunca gönderirsin dedim ve ayrıldık. Aradan yaklaşık 20-25 gün geçti aracı servise vereceğim tutanakda ki sigorta poliçe kısmı boş ve tutanağa imza atmayı unutmuşuz. Arkadaşı arıyorum cevap vermiyor. Mesaj attım dönüş yapmadı. 3-4 gündür müsait değildir dönüş yapar diye düşünüyordum ancak dönüş yok. 1 kez farklı bir telefonla aradım meşgule attı. Tahmini 3-4 bin TL lik bir masrafı vardır. Vuran arkadaşın tc,tel,plaka gibi bilgilerin çoğu elimde var. Kaza görüntüleri de var. Polise gidip durumu anlatsam yardımcı olurlar mı? Dava sürecine gider mi? Daha önce başına gelen var mıdır?
  • 10-05-2023, 15:17:42
    #2
    tel tc varsa avukatınıza görüşün hocam
    • batuhan0088
    batuhan0088 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 10-05-2023, 15:18:15
    #3
    Tutanağa imza atılsaydı keşke, elinizde iki aracında kaza sırasında fotoğrafı varsa onunla şikayet oluşturabilirsin eğer yoksa yine şikayet yolu açık ama ben yapmadım o kazayı derse bir şey tutturamazsınız haberiniz olsun
  • 10-05-2023, 15:18:23
    #4
    Geçmiş olsun. Karşı tarafa kötü niyetli belli. Tutanakta imza yok ise geçersizdir. Bi karakola gidip olayı anlatın varsa üstünden zaman geçmiş ama çözülürse söyleceklerdir.
  • 10-05-2023, 15:18:48
    #5
    Hocam siz bu kadar ulaşmaya çalışmışsınız polise bu şekilde anlatın bu sefer de o uğraşsın elinizden geleni yapmışsınız
  • 10-05-2023, 15:18:52
    #6
    Kıbrısta aynı olay başıma geldi. Bana çarpan kurye motorunun sigortası yoktu. Ve oyalıyorlardı.
    Karakola gidip olayı anlattım. Oradan babacan bir polis kuryenin çalıştıgı yeri aradı. Eğer bu sorunu çozmezseniz sizin motorları her gördüğümde durdururum. Her seferinde ceza yazacak elbet bir şey bulurum dedi halletti.
    Küçük yer olduğu için bu şekilde çözdü ama çözdü.
    Karakola gitmek en mantiklisi diye düşünüyorum
  • 10-05-2023, 15:19:22
    #7
    Trafik şubeye giderek konuyu anlatın, detayları aktarın onlar size yardımcı olacaktır. Telefonu açmayan arkadaşın sigorta poliçesi yoksa kendisine şimdiden geçmiş olsun
  • 10-05-2023, 15:22:47
    #8
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tel tc varsa avukatınıza görüşün hocam
    Avukatla görüşmek aklıma gelmemişti. Şimdi avukatımla görüştüm. Polis ilgilenmeyebilir bana bilgileri gönder ben görüşmeye çalışayım dedi. Avukattan haber bekliyorum.
  • 10-05-2023, 15:24:06
    #9
    Yoksa e devlettedemi sigorta poliçesi yok ? 2 dk ekran fotosu atmak ? Araçta evrak eksikliği var hocam kusura bakma adam seni oyalıyor güzelde sıyırmış… Acelenizde olsa polisi çağıracaktın bırakmayacaktın, tek çare karakola gidip fotoğraflarla şikayetçi olmak, olay tarihinde sigortası yoksa işiniz var demektir geçmiş olsun