Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Dün aşağıdaki linkte bulunan yönergelere göre kurulumu gerçekleştirdim. bugün tekrar sabah bilgisayarı açtığımda apache çalışmamaya başladı. Ben de yaptığım değişiklikleri kontrol ederken sorun düzelmeyince gidip xampp ı silerek yeniden yükleme yaptım bütün sertifikaları da kaldırdım. Fakat şuan hiçbir şekilde işlem sağlamıyor. Öncesinde bir uyarı veriyordu fakat şuan uyarı dahı almıyorum ve bağlanmadı hatası veriyor direk.
Konuyla alakalı olarak yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Çok dert değil ssl olmadan da işlemlerimi gerçekleiştirebiliyorum fakat şu an ssl kurulumu olabiliyorken neden olmasın?
İlgili link: Site
Linki de bırakayım ki bel ki kurmak isteyen arkadaşlar kurabilirler
Xampp ssl macbook pro kurulum (Sorun Çözme)
2
●70
- 17-02-2023, 12:29:32Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 17-02-2023, 12:35:47Merhaba, SSL anahtar zincirine kurulmamıştır veya silinmiştir eklenmemiştir ondan olabilir.
Daha detaylı da bakabiliriz ücretli destek olarak. - 17-02-2023, 14:10:40mesajımda da belirttiğim gibi çok öyle ahım şahım bir olay değil benim için. Ama dün çalışan birşey bugün neden çalışmasın mesela buna anlam veremiyorum. Ücretsiz şekilde destek olacaksanız yardımlarınızı beklerimyalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle