• 13-12-2022, 12:50:24
    #1
    Merhaba, forum üzerinden neredeyse 1 aydan daha fazla süre önce backlink paketi satın aldım. İlgili pakette backlinklerin 15 günlük bir süre zarfına yayılarak oluşturulduğu ve aynı şekilde raporunda 15 gün sonra teslim edileceği bilgisi verilmekte, velhasıl aradan 15-16 gün geçti ve konu sahibi tarafından ödeme yaptığım günden beri hiç bir mesaj atılmadı. Kendisine hizmeti ve raporu sorduğumda kaçamak cevaplar verip raporu atmamış, en azından şuana kadar yapılanları görmek istiyorum yaptığınız kadarını atar mısınız dediğimde ise cenazesi dolayısıyla akşama kadar cevap verememiştir. Akşam olduğunda ise hizmetimin hazır olduğunu söyleyerek raporu gönderdi, backlinklerin içerik tarihlerine baktığım da raporun %95 lik bir bölümünü 15 gün sonra yani benim rapor istediğim andan sonra yapılmaya çalışmış. Yani 15 gündür hiç bir şey yapılmamış, ben rapor istediğimde alelacele yapılmaya başlanmış olduğunu gördüm.

    Raporu teslim aldım, tüm içeriğin bugün yapıldığını hani çalışmanın 15 güne yayılacağını, ben yazmasam daha tek bir backlink atılmadığını dile getirdiğimde ise zaten zamana yaymanın çok önemli olmadığı dile getirildi neyse dedik sustuk. Bir süre sonra rapor içeriğini kontrol ettiğimde ne göreyim içinde hiç bir şey yok, aynı gün göstermelik yapılan çalışma gerçekten göstermelik olup tamamen boş bir rapor atılmış. Backlinklerin %85 kadarı eksik ve bunu kendilerine dile getirdim, atılan rapor ve vaad edilen içeriğin kontrol edilmesini istedim ancak cenaze işleri ile uğraştığı için yarın bakabileceğini söyledi arkadaş. Aradan neredeyse 15 gün geçti cevap yok, kendisiyle tekrar iletişim kurup kontrol edebildiniz mi diye sorduğumda ise yolda olduğunu ve yarın bakabileceğini dile getirdi. (15 gündür cenaze de ve yolda)

    Sonuç: 1 Ay kadar bir süre boyunca bekledik, uğraştık 800 lira ödeme yapıp 100 lira etmeyecek %85 i eksik bir ürün satın almış olduk. Ortada yapılan doğru düzgün bir işlem olmamasına rağmen, yapılan işleri sileceğiz ve sitenin karşılığında zarar görür şeklinde bir tehdit ile geri iademi yapmış ve sitemin zarar göreceği konusunda beni uyarmıştır.

    Böyle bir durumda kişi sizce -tradeyi hak etmiş midir? Hakkım mıdır?
  • Kabul Edilen Cevap
    • 0 Beğeni
      Hizmetin ücretini iade aldığınız durumlarda negatif (-) trade hakkınız bulunmuyor.
  • 13-12-2022, 12:56:11
    #2
    insanlar çok garip

    bir iş alıyorsun ve oyalaya oyalaya ya yapıyorsun yada yapmıyorsun

    hayatımda hiç böyle olamadım .. iyi birşey mi yaptım kötü mü anlamadım

    elime geçen de hiçbirşey olmadı . .hep daha fazla çalışmak zorunda kaldım . .hep daha az kazandım
  • 13-12-2022, 13:05:33
    #3
    Forumdaki en büyük sıkıntı da bu zaten yaşanan bir mağduriyet var ve kimse kim olduğunu söylemiyor. Yarın öbür gün ihtiyacım olduğunda belki o kişi ile bilmeden çalışacağım ve beni de mağdur edecek.
  • 13-12-2022, 13:07:39
    #4
    Temiz işveren ve temiz iş sağlayıcısı olmak zordur. Düşününki bir sıva ustasisiniz. Siva icin pazartesi gunune randevu olusturup kaporanizi aldiniz. ama alamanci bir musteri geldi isin yarisini onden odeme gecerek size pazartesi yada saliya kadar iai bitirmenizi istediniz parada sıcaktırya kabul ettiniz ama onden aldiginiz ilk siradaki musteriyi salliyorsunuz bugun yarin obursu gun. iste ticareti bu gozle bakiyor çoğu insan. bu tucaret değil ticaretinizi itibarsizlastirmadır benim açımdan.
    İnşallah bizler düşünenlerden oluruz. Üç kuruş için vakit çalıp kalp kirmaya deymezz...

    İyi forumlar.
  • 13-12-2022, 13:09:34
    #5
    ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumdaki en büyük sıkıntı da bu zaten yaşanan bir mağduriyet var ve kimse kim olduğunu söylemiyor. Yarın öbür gün ihtiyacım olduğunda belki o kişi ile bilmeden çalışacağım ve beni de mağdur edecek.
    Doğru, belli kurallara uygun şekilde ifşa edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Benden önce bu tarz bir şey yaşayan kişi, hizmet aldığım şahsın konusuna yaşadığı hizmet kalitesini anlatmış olsa ben satın almayabilirdim.
    Şimdi benim belirtmem, benden sonra başkasının mağdur olmamasını sağlar haklısınız.
  • 13-12-2022, 14:05:45
    #6
    Bu cevap, moderatörlerimiz tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
    GOOGLE PARTNER🚀DİJİTAL1
    Hizmetin ücretini iade aldığınız durumlarda negatif (-) trade hakkınız bulunmuyor.