Merhaba, forum üzerinden neredeyse 1 aydan daha fazla süre önce backlink paketi satın aldım. İlgili pakette backlinklerin 15 günlük bir süre zarfına yayılarak oluşturulduğu ve aynı şekilde raporunda 15 gün sonra teslim edileceği bilgisi verilmekte, velhasıl aradan 15-16 gün geçti ve konu sahibi tarafından ödeme yaptığım günden beri hiç bir mesaj atılmadı. Kendisine hizmeti ve raporu sorduğumda kaçamak cevaplar verip raporu atmamış, en azından şuana kadar yapılanları görmek istiyorum yaptığınız kadarını atar mısınız dediğimde ise cenazesi dolayısıyla akşama kadar cevap verememiştir. Akşam olduğunda ise hizmetimin hazır olduğunu söyleyerek raporu gönderdi, backlinklerin içerik tarihlerine baktığım da raporun %95 lik bir bölümünü 15 gün sonra yani benim rapor istediğim andan sonra yapılmaya çalışmış. Yani 15 gündür hiç bir şey yapılmamış, ben rapor istediğimde alelacele yapılmaya başlanmış olduğunu gördüm.

Raporu teslim aldım, tüm içeriğin bugün yapıldığını hani çalışmanın 15 güne yayılacağını, ben yazmasam daha tek bir backlink atılmadığını dile getirdiğimde ise zaten zamana yaymanın çok önemli olmadığı dile getirildi neyse dedik sustuk. Bir süre sonra rapor içeriğini kontrol ettiğimde ne göreyim içinde hiç bir şey yok, aynı gün göstermelik yapılan çalışma gerçekten göstermelik olup tamamen boş bir rapor atılmış. Backlinklerin %85 kadarı eksik ve bunu kendilerine dile getirdim, atılan rapor ve vaad edilen içeriğin kontrol edilmesini istedim ancak cenaze işleri ile uğraştığı için yarın bakabileceğini söyledi arkadaş. Aradan neredeyse 15 gün geçti cevap yok, kendisiyle tekrar iletişim kurup kontrol edebildiniz mi diye sorduğumda ise yolda olduğunu ve yarın bakabileceğini dile getirdi. (15 gündür cenaze de ve yolda)

Sonuç: 1 Ay kadar bir süre boyunca bekledik, uğraştık 800 lira ödeme yapıp 100 lira etmeyecek %85 i eksik bir ürün satın almış olduk. Ortada yapılan doğru düzgün bir işlem olmamasına rağmen, yapılan işleri sileceğiz ve sitenin karşılığında zarar görür şeklinde bir tehdit ile geri iademi yapmış ve sitemin zarar göreceği konusunda beni uyarmıştır.

Böyle bir durumda kişi sizce -tradeyi hak etmiş midir? Hakkım mıdır?