• 26-09-2022, 20:28:24
    #1
    Merhabalar, bir wordpress sitem var ve tüm eklentiler ve temalar orijinal ve sürekli güncel tutuyorum. Bugün sitedeki iletişim formundan bir mail geldi siteniz haclendi diye gayet uzun bir mail. Açık bulduk veri tabanlarını indirdik satacağız falan diyor btc istiyor. Bu epostayi iletişim formu üzerinden gönderdiği için bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Veri tabanını indirseydi direkt gerçek mailine ulaştırdı değil mi? Üstelik sitede de bir anormallik yok. Ama yine de emin olmak istiyorum. Bu MySQL veritabanlarının en son ne zaman yedeğinin alındığını ve indirildiğini görebildiğimiz bir yer var mı?
  • 26-09-2022, 20:30:50
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Kolpadir, hacklese index atar amasayfada hacked yazar
  • 26-09-2022, 20:31:33
    #3
    Kendilerinden yeterli bir kanıt isteyin, kanıt iletmez ise dikkate almayın. Ayrıca göndereceği kanıtı hizliresim.com veya ibb.co gibi sağlayıcılara yüklemesini isteyin, mail üzerinden gönderdiği hiçbir eki(pdf, jpg) açmayın.
  • 26-09-2022, 20:32:10
    #4
    Seninle iletişim formundan irtibat kuruyorsa salaktır o.
    Salla gitsin 😀
  • 26-09-2022, 20:32:20
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Geçen günde hackzzers.com dşye bir sşte sitemi hacklemişti komple siteyi kapattım
  • 26-09-2022, 20:35:37
    #6
    🏆 SMM-PANEL.NET
    Dellax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kolpadir, hacklese index atar amasayfada hacked yazar
    o hacked by bilmemne işleri veled işleri arkadaşım. herkesin davranışı bir olmaz.

    soruya ise muhtemelen hacklenmemiştir her şey güncelse ve lisanslıysa.
  • 26-09-2022, 20:36:29
    #7
    Dellax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kolpadir, hacklese index atar amasayfada hacked yazar
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Korkmanı gerektirecek hiçbişey yok hocam. Sitenizi ele geçirseler ana sayfaya imza bırakırlardı veya doğrudan Wordpress kurulumu yaptığınız maile ulaşım sağlarlardı. Kendiniz söylediniz iletişim formundan atmışlar fake yani.
    Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendilerinden yeterli bir kanıt isteyin, kanıt iletmez ise dikkate almayın. Ayrıca göndereceği kanıtı hizliresim.com veya ibb.co gibi sağlayıcılara yüklemesini isteyin, mail üzerinden gönderdiği hiçbir eki(pdf, jpg) açmayın.
    chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seninle iletişim formundan irtibat kuruyorsa salaktır o.
    Salla gitsin 😀
    Ben de aynı şeyi düşündüm 😅 bir hacker uğraşıp sitemi hackleyecek ve hiç bir iz bırakmayacak sitede 😅 üstelik wordpress maili yerine iletişim formundan iletişim kuracak 😅 bana da saçma geldi. Zaten sitede iki faktörlü kimlik doğrulama da var giriş olsa haberim olurdu.