Dellax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolpadir, hacklese index atar amasayfada hacked yazar
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Korkmanı gerektirecek hiçbişey yok hocam. Sitenizi ele geçirseler ana sayfaya imza bırakırlardı veya doğrudan Wordpress kurulumu yaptığınız maile ulaşım sağlarlardı. Kendiniz söylediniz iletişim formundan atmışlar fake yani.
Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden yeterli bir kanıt isteyin, kanıt iletmez ise dikkate almayın. Ayrıca göndereceği kanıtı hizliresim.com veya ibb.co gibi sağlayıcılara yüklemesini isteyin, mail üzerinden gönderdiği hiçbir eki(pdf, jpg) açmayın.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninle iletişim formundan irtibat kuruyorsa salaktır o.
Salla gitsin 😀
Ben de aynı şeyi düşündüm 😅 bir hacker uğraşıp sitemi hackleyecek ve hiç bir iz bırakmayacak sitede 😅 üstelik wordpress maili yerine iletişim formundan iletişim kuracak 😅 bana da saçma geldi. Zaten sitede iki faktörlü kimlik doğrulama da var giriş olsa haberim olurdu.