Sürekli uyuma isteği, hiç bir şey yapasım yok.
8
●268
- 28-06-2022, 19:35:08Merhaba, 2 gündür özellikle gündüz sürekli bir uyuma isteğim var. Aşırı derece de boş boş uyuyorum. Yapmam gereken bir sürü önemli iş var fakat hiç bir şey yapasım yok. Onları da erteleyip duruyorum. Sabah 5'e kadar oturuyorum aslında ama yine de öyle boş boş takılıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü? Üstümüzde ki yorgunluğu, uyuma isteğini alan, enerji getiren bir yöntem.
- 28-06-2022, 19:36:42Uzun süredir aynı durumdayım çözümü bilen yazarsa iyi olur sabah 9-10 dan aksam 19 a kadar uyuyorum 30 dk sonra tekrar uykum var 😀 tekrar uyusam uyuyabiliyorum ilginç
iamoznozkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 28-06-2022, 19:46:10Mevsim geçişlerinde oluyor genelde ve psikolojik durumlarda.. Bu durum insanı boşluğa götürüyor.. Bir kağıda yazın gün içerisinde yapmanız gerekenleri akabinde sırasıyla işinizi yaptıktan sonra zaman ayırın kendinize yoksa alışkanlık ve huy olarak kalıyor insanın üstünde.
- 28-06-2022, 20:04:53Hocam bende de uzun zamandır benzer bir durum var, gün içerisinde gereksiz bir uyuma isteği var. Halsizlik de mevcut bununla beraber. Ne kadar uyusam uyuyayım her türlü yorgun uyanıyorum, sanki gece uyurken dayak yemiş gibiyim.
Sürekli bayılacak gibi hissediyorum falan çok değişik bir his. Sizde de var mı buna benzer şeyler? - 28-06-2022, 20:15:14Ben genellikle sabaha karşı uyuyorum. Öğlen uyanmama rağmen sizin gibi yine de yorgun hissediyorum. Halsizlikte var. Ama son 2 gündür böyleyim. 2 gün önceye kadar böyle bir şey yoktu, enerjim yerindeydi.AlbaySIMSEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle