• 25-06-2022, 02:14:10
    #1
    Bayramdan sonra Sinopa Tatile gitmeyi düşünüyoruz. Daha önce gittiğiniz bir yer varmı.?
    Apart olur ev olur villa olur.

    Havuz tercihim dir.
    Havuzsuz olup denize sıfır veya deniz manzaralı yerlerde olur. 5-6 kişiyiz .

    Bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim
  • 25-06-2022, 02:33:47
    #2
    Hocam sinoplu olduğum halde o memlekete gidesim gelmiyor niye orayı tercih ettin acaba D:
  • 25-06-2022, 02:34:42
    #3
    Marmarise gidin
  • 25-06-2022, 02:36:21
    #4
    sinopluyum Gerze'ye kesin gidin hocam
  • 25-06-2022, 02:40:11
    #5
    çok fazla seçenek yok ama araştırdım şunu buldum.

    Rotasını Sinop'a çeviren gezginler için Sinop Harzana Plajı harika alternatifler sunuyor. Ayancık ilçesine yakın olan bu plaj, Ağaçlı Köyü'nde yer alıyor. 350 metre uzunluğundaki Sinop Harzana Plajı, 10 metre genişliğinde bir kumsal ile sizi karşılıyor. Kamp yapmak isteyenler için harika bir alan sunan Harzana Plajı'nda denizin ve doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Etrafta yer alan geniş işletme seçeneği sayesinde Harzana Plajı'nda pek çok ihtiyacınıza cevap bulabilirsiniz.
  • 25-06-2022, 03:01:22
    #6
    Asmus1990 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sinoplu olduğum halde o memlekete gidesim gelmiyor niye orayı tercih ettin acaba D:
    öyle deme asmus hocam, bende sinopluyum hiç öyle demiyorum mükemmel il. Türkiyenin nerden baksan 25 ilini gezdim ama en mükemmeli bana göre sinop der geçerim. Ben son birkaç yıldır ekonomik nedenlerden ötürü gidemiyorum. Normalde her sene veya iki senede bir mutlaka giderdik. Deniz müzesinin karşısında eskiden evimiz ve dükkanımız vardı korona döneminde devrettik. İşimi elime aldıktan sonra ilk fırsatta sinop'a gitmeyi veya imkanım varsa taşınmayı istiyorum.

    @w_zaferq; tam bir isim veremem fakat merkezden dsi plajına doğru giderken yol kenarında havuzlu oteller mevcut. O otellerde hem deniz hem de havuz keyfi sürebilirsiniz. Ama belirli dönemlerde kıyıya doğru böcek veya deniz anası istilası olabiliyor. Denize girmeden önce dikkat etmeniz gerek bana yapışmadı ama tanıdığıma deniz anası yapıştı bir kere. (ben yanlışlıkla deniz anasına basmıştım, heralde poşettir diye çekip çıkardım bi baktım deniz anasının vıcıkı çıkmış )
  • 25-06-2022, 13:24:28
    #7
    Yazan arkadaşlara teşekkürler.
    Bu orman dairesinin evleri var onlar nasıl acaba
  • 26-06-2022, 16:36:16
    #8
    Ben Sinop Ayancıktayım hocam gelirseniz denize sıfıra bir günlük kiralık ev bulursunuz günlük 250-350 arasında sanırım fiyatlar
  • 26-06-2022, 20:25:22
    #9
    Rascoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben Sinop Ayancıktayım hocam gelirseniz denize sıfıra bir günlük kiralık ev bulursunuz günlük 250-350 arasında sanırım fiyatlar
    Hocam tanıdığınız felan varmı tutalım hemen