Asmus1990 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sinoplu olduğum halde o memlekete gidesim gelmiyor niye orayı tercih ettin acaba D:
öyle deme asmus hocam, bende sinopluyum hiç öyle demiyorum mükemmel il. Türkiyenin nerden baksan 25 ilini gezdim ama en mükemmeli bana göre sinop der geçerim. Ben son birkaç yıldır ekonomik nedenlerden ötürü gidemiyorum. Normalde her sene veya iki senede bir mutlaka giderdik. Deniz müzesinin karşısında eskiden evimiz ve dükkanımız vardı korona döneminde devrettik. İşimi elime aldıktan sonra ilk fırsatta sinop'a gitmeyi veya imkanım varsa taşınmayı istiyorum.

@w_zaferq; tam bir isim veremem fakat merkezden dsi plajına doğru giderken yol kenarında havuzlu oteller mevcut. O otellerde hem deniz hem de havuz keyfi sürebilirsiniz. Ama belirli dönemlerde kıyıya doğru böcek veya deniz anası istilası olabiliyor. Denize girmeden önce dikkat etmeniz gerek bana yapışmadı ama tanıdığıma deniz anası yapıştı bir kere. (ben yanlışlıkla deniz anasına basmıştım, heralde poşettir diye çekip çıkardım bi baktım deniz anasının vıcıkı çıkmış )