Dolandırıcılk serbest mi ülkede?
28
●1.292
- 18-02-2022, 14:22:54Ticaret yaptığım birini savcılığa vermiştim. bugün kağıt geldi kovuşturmaya yer yoktur diye. şaka gibi gerçekten. Ürün için 525 tl ödeme yapmıştım sonra üründe sorun oldu iade alacağını söyledi geri gönderdim ama ücreti ödemedi. ben de dekont, yazışmalar vs ne varsa savcılığa gidip dilekçe verdim. abi şikayetçi olalım olmasına da hiç bir şey çıkmıyor ki. dlandırıcılık resmen serbest olmuş adam niye devamını getirmesin korkmuyor ki. 15 gün içerisinde itiraz hakkım var ama yine bişey çıkar mı bilmiyorum. masraflarda size yıkılacak diye yazmışlar. ne diyim abi ne hakkını arayabiliyorsun ne de bişey yapabiliyorsun. malda adamda kalıyor parada. adresini göndermişler tebligatla birlikte illa gidip bişey mi yapayım? bu kararları veren savcılar ne işe yarar? ne mezunu bunlar.
- 18-02-2022, 14:27:13Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-02-2022, 14:29:30hocam adalet yok gercekten biri beni dolandırdı karakola gittim polis numarasını istedi adamın verdim adamı karakola çagırdılar adamı koltuga oturdular beni ayakta beklettiler adama çay ısmarladılar adama polislerin yanında dol.andırıcı dedim polis beni köşeye cekti sesini cıkarırsan nezarete atarım dedi ve adam elini kolunu sallayarak cıktı hiç bir işlem yapmadılar.
- 18-02-2022, 14:29:49Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Okurken sinirlendim burada, seni düşünemiyorum. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallah.
- 18-02-2022, 14:34:04Bu ülkede tecavüz edeni bile serbest bırakıyorlar, hiç şaşırmadım. Keşke ismine layık bir adalet sistemimiz olsa