• 16-10-2021, 00:52:56
    #1
    https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...post1081159075

    Bu şikayet konumda yeniçeri moderatör arkadaşımız pc kasa parçalar gelmezse ;

    demişti.
    Konuyu 2 gündür defalarca kez rapor ettim.
    Ama hiç bir dönüş yapılmadı kurumsal üye olan sorun yaşadığımız üyeyede hiç bir yaptırım da bulunulmadı hemde böyle denmişken.
    Moderatörlere baktım son görülmelere vs sürekli açıklar hatta 2 gündür sürekli şikayet konularına vs yazıyorlar forumdalar yani normalde rapor ettiğim konuya en geç 5-10 dk içinde dönüş oluyor ama 2 gündür buna dönüş olmadı kaç kez rapor ettiğim halde.
    Bu şekilde demişken moderatör arkadaşımız neden "kurumsal" üyeye bir yaptırım uygulanmıyor ?
    @Yeniceri;
    .
  • 16-10-2021, 00:55:38
    #2
    @ismail;
  • 16-10-2021, 01:03:44
    #3
    Merhaba;

    " Konuyu 2 gündür defalarca kez rapor ettim. " Bazı raporlar daha önceki raporun olduğu konu içerisine mesaj olarak düşüyor ( geri sayfalarda kaldığından gözden kaçabiliyor ). Herhangi birimize PM attınız mı? Mesela ben online durumdayım bana PM atmadınız. PM atmak konu açmaktan daha kolay? -bu duruma inanmamanız durumunda PM'den son 24 saatte kaç üyeye yardımcı olmuşum konuya davet edeceğim-.

    " Ama hiç bir dönüş yapılmadı kurumsal üye olan sorun yaşadığımız üyeyede hiç bir yaptırım da bulunulmadı " lütfen ama lütfen artık bu algının peşini bırakın. Bu forumda ne kurumsal üyeler, moderatörler banlandı. Kurumsal üyelerin şikayet konularında, forum düzeninde normal 1 günlük üyeden hiçbir farkı yok, olamaz da. Ne farklı olduğuna profilinizdeki ücretli üyeliklerin özelliklerini okuyarak inceleyebilirsiniz.

    Şimdi algı oluşturduğunuz ve bize üye kayırdığımızın ithamını yaptığınız için sizi forumdan uzaklaştırmam gerekiyor ( kurallar böyle ). Kimseyi ticaretinden, sohbetinden etmemek adına minimum cezalar, işlemler yapmaya çalışıyoruz ama maalesef bazen işleri zorlaştırıyorsunuz üyeler olarak.

    Bilgi: İlgili şikayet konusu ile ilgili işlemi gerçekleştirdim.