Merhaba;
" Konuyu 2 gündür defalarca kez rapor ettim. " Bazı raporlar daha önceki raporun olduğu konu içerisine mesaj olarak düşüyor ( geri sayfalarda kaldığından gözden kaçabiliyor ). Herhangi birimize PM attınız mı? Mesela ben online durumdayım bana PM atmadınız. PM atmak konu açmaktan daha kolay? -bu duruma inanmamanız durumunda PM'den son 24 saatte kaç üyeye yardımcı olmuşum konuya davet edeceğim-.
" Ama hiç bir dönüş yapılmadı kurumsal üye olan sorun yaşadığımız üyeyede hiç bir yaptırım da bulunulmadı " lütfen ama lütfen artık bu algının peşini bırakın. Bu forumda ne kurumsal üyeler, moderatörler banlandı. Kurumsal üyelerin şikayet konularında, forum düzeninde normal 1 günlük üyeden hiçbir farkı yok, olamaz da. Ne farklı olduğuna profilinizdeki ücretli üyeliklerin özelliklerini okuyarak inceleyebilirsiniz.
Şimdi algı oluşturduğunuz ve bize üye kayırdığımızın ithamını yaptığınız için sizi forumdan uzaklaştırmam gerekiyor ( kurallar böyle ). Kimseyi ticaretinden, sohbetinden etmemek adına minimum cezalar, işlemler yapmaya çalışıyoruz ama maalesef bazen işleri zorlaştırıyorsunuz üyeler olarak.
Bilgi: İlgili şikayet konusu ile ilgili işlemi gerçekleştirdim.