Neden kredi kartı kullanıyorsunuz?
34
●903
- 14-09-2021, 17:23:07Üyeliği durdurulduNeden kredi kartı kullanıp borca giriyorsunuz? Ben hayatım boyunca 1 kere bile kredi kartı kullanmadım hep banka kartı veya sanal kart kullandım. İlk başta evet limitsiz ben para vermeden bedavaya birşey alıyormuşsunuz gibi ama sonra ödeme kısmına gelince ağlıyorsunuz borcum var diye. NEDEN?
- 14-09-2021, 17:24:59Üyeliği durdurulduDikkatli kullanmayan ağlıyor evine icra geliyor hocam. Birsürü örneği var.Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-09-2021, 17:25:20Üyeliği durdurulduBanka kartı geçerli değilmi amazonda.Halilahmad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-09-2021, 17:26:28Kredi kartını kullanmasını bilirsen nimettir. Peşin fiyatına taksitlendirme özellikle, cebimde param olsa da taksitle alıp bütçemi yormuyorum. Ama kimisi de bedavaymis gibi yükleniyor ay sonu limit patlayınca zora giriyor.
- 14-09-2021, 17:26:30+1 Kullanıyorum çatır çatır yiyip ödüyorum ağlama durumu yok, o ağlayan kişiler birilerine güvenip parayı bir güzel yiyor ödemeye gelince para alamayınca da ağlıyorMücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-09-2021, 17:27:15Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Simdi size kredi kartinin onemini anlatayim,
Kredi karti demek esittir kredi skoru demektir.
Kredi karti harcamalarina gore her turlu krediyi (kredi bak kart degil) rahatlikla alabilirsiniz. Isinizi vb. daha kolay gelistirir yatirim aramak zorunda kalmazsiniz. O kadar cok onemli faktoru var ki zaman kaybetmeden almak gerek.
Sana 5.000TL kredi verirler bana 1 milyon tl kredi verirler. anladin?
