Şikayet etsende bunlar yakın zamanda zaten muhtemelen kanunlaşacak şeyler.
Ya aşını olursun ya düzenli testini olursun he illa ben vücuduma öyle şeyler yaptırmam diyorsan istifa edersin bu kadar basit.
Çalıştığım İş yeri Her Hafta PCR testi istiyor.
64
●2.226
- 06-08-2021, 19:49:10
- 06-08-2021, 19:54:35Tazminatsız olarak işten çıkartılmaları lazım. Umarım bu yasalaşır.MartinLuther adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2021, 19:58:13Sözleşmemde böyle bir madde yok ve süresiz sözleşmeye sahibim.truvahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2021, 20:00:35Kendi hayatın için aşı olursun-olmazsın o senin kararın. Ama diğer çalışan insanların hayatını riske atmaya hakkın olmadığını da biliyorsundur umarım. Sonuçta çalıştığın şirket virüse karşı bu önlemi almayı düşünmüş. Sen de bir çalışan olarak saygı duyup PCR testini vermen gerekiyor. Ha bu durumdan da şikayetçiysen ki öyle gözüküyor istifa edip PCR testi istemeyen bir iş bulmaya çalışırsın. Tahminim bu PCR isteme durumları da yakında yasallaşır.
- 06-08-2021, 20:02:42Ben henüz karar vermedim haftaya kadar sürem var. Şuanda istemiyorum ve şuanda olan yasalar ile haklarımı ve haklarımı kullanıp kullanmayacağımı bilmek istiyorum eğer tazminatımı ve haklarımı alıp çıkabilirsem belki de çıkarım şuan bu konunun amacı ben yaptırmayacağım diye isyan etmek değil haklarım neler ve ne zaman nasıl kullanabilirim bu sorulara yanıt bulmak.SEKO61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2021, 20:03:35Ne kadar heveslisiniz aşı olmayanlara hayat hakkı tanımamaya.
Kardeşim adam aşı olmak zorunda değil. Avrupa devletleri gibi medeni bir ülke olsak isteyen aşısını olur isteyen de 3 günde bir test yaptırır.
Toplumu istediğiniz gibi dizayn etmeye ne kadar hevesliniz. Aşı olmayanlara hayat hakkı tanımayanlar, hepinizin içinde bir diktatör var.
Bırakın bu cebri tavırları. Hiç yakışmıyor... - 06-08-2021, 20:04:54Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Aşı olmak istememe nedenin nedir?Bygone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2021, 20:05:09Ve konuya şu notu eklemek istiyorum. covid 19 başladığından bu yana hiçbir hastalık geçirmedim. temaslı durumda bulunmadım. Gündelik yaşantımda iş yerine gittiğim günlerde dahi çoğunuzun temas veya yakınlık kurduğu insan sayısından daha az insan ile etkileşime geçtiğime eminim. Maskemi her zaman taktım. Bu nedenle bana insanların hayatları ile oynamak veya riske atma konularında bir şey demeden önce covid 19 geçiren veya geçirmiş veya bulaştırmış insanlara da o zaman insanların hayatlarıyla oynayan riske atan insanlar olarak bakmanız gerektiğini hatırlatırım.