Hangi aşıyı önerirsiniz?
12
●162
- 27-06-2021, 01:47:20merhaba, biontech randevu aldım yarın sabah olucam, araştırdım herhangi çıkan veya çıkmış mutasyonlara karşı da etkili olduğu söyleniyor ayrıca diğer aşılara göre 2. dozlar alınmadan daha etkili olduğu söyleniyor. çevremde olan insanlar da var memnunlar onları da görünce karar verdim bende.
- 27-06-2021, 01:48:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Herhangi bir ciddi hastalığın ya da rahatsızlığın yoksa Biontech daha iyi bir seçim olacaktır.
- 27-06-2021, 01:57:49Hiç bir şekilde önermiyorum keşke bende olmasaydım dünden beri göğüsüm acayip şekilde ağrıyor ve nefesim daralıyor. Zaten kronik astım hastasıyım iyice ayvayı yedim yani. Cuma günü sabah 10'dan akşam 6'ya kadar acilde makinaya bağlı şekilde yattım. Halen de göğsüm ağrıyor p.tesi kardiyolojiye gideceğim çok pişmanım aşı olduğuma hakkımızda hayırlısı.