• 06-06-2021, 15:12:28
    #37
    Bu Trendyol'un çalıştığı reklam ajansında bir tasarımcı vardı bize konferans verdi şöyle diyordu biz de bu kadar reklamın her yerde görünmesini istemiyoruz ama bir şey diyemiyoruz onları kararı ve sonuçlara baktıklarında bu stratejileri işe yarıyor
  • 06-06-2021, 16:18:07
    #38
    Trendyol hb değilde amazonun çok daha pratik hızlı kargo hızlı iade olduğunu eş dosttan duyuyorum zaman içinde ya zirveye oturacak yada rekabet gereği diğerlerini güzelleştirecek
  • 06-06-2021, 17:20:36
    #39
    Tredyoldan daha bir kere alışveriş yapmadım. Hepsiburada bana daha cazip geliyor. Özellikle elektronik pahalı ürünleri hepsiburada dışında sadece mağazadan alırım. Hepsiburada'dan alırsamda kendi satıcısından alırım farklı bir satıcıdan elektronik ürün satın almam. Elektronik ürünlerde kesinlikle hepsiburada ve amazon'da fiyat avantajı bulunmakta. Trendyol'u neden millet olarak bu kadar abarttık bilmiyorum.
  • 06-06-2021, 19:02:22
    #40
    Trendyol'un ürünlerinde genellikle bi açıklama yok. Bu yüzden hepsiburada ve n11 i tercih ediyorum. Hepsiburada'nın "hepsiburada" satıcısı olan ürünler daha pahalı bile olsa tercih sebebim.
  • 06-06-2021, 19:57:28
    #41
    HB'yi çok sık kullanmıyorum buna rağmen 2 kez satıcıları bildiğin kazık attı, iade sorun değil fakat hak kaybı için ulaştım kaç kez hiçbir şey olmadı satıcılara. İade için neden onay süreci var mesela? Trendyolda yok bu. Favorim ise n11, satıcılara soru sorulması, her zaman iade edebiliyor olmam ve sanırım sıkı şirket politikası ile yüzlerce alışverişte hiçbir problem yaşamadım. Aldığım bir telefonda 1 sene sonra sorun çıkınca bile satıcı ilgilenmişti mesela, bu sadece satıcının iyiliginden kaynaklanmiyordur bence..
  • 06-06-2021, 21:39:46
    #42
    Akşam yatmadan önce video izliyorum trendyol reklamı çıkıyor sabah kalkıp otobüs durağında otobüs bekliyorum afişte Trendyol reklamı
  • 06-06-2021, 22:57:36
    #43
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Reklam sayesinde hocam yoksa leş gibi hizmetleri ver Türkiye için konuşursak HB çok iyi bir firma.
    - İade alırken ücretsiz evinizden teslim alıyorlar.
    - Hepsijet gerçekten hızlı bir hizmet.
  • 06-06-2021, 23:01:30
    #44
    Bunun çeşitli sebepleri var. Öncelikle reklam bütçesiyle alakalı. İnsanların gözlerine değil beyinlerine kazıdılar. 3 yaşındaki kızım bile biliyor artık trendyolu. şunu belirtmek isterim ki. satış sonrası destek , kolay iade aslında müşteriyi en çok çeken sebeplerden biri. aslında bazıları hiç değinmemiş ama buybox sistemi ile ürün fiyatlarının aşağı yönlü hareket edip müşteriyi alışverişe zorlamak. buybox sistemine kesinlikle karşı değilim. global barkodlu ürünlerde ürünü daha uygun rakama alabiliyorsunuz. ancak bunlar dışında olan ürünler için buybox sistemi çok anlamsız. satıcı olarak düşündüğümde neden trendyol. satıcı editörü harika basit kullanışlı, hb berbat onlarda yeni başladılar güncellemelere ama trednyol kesinlikle 10 kat daha önde. bunu değiştirmeleri çok zor.
  • 07-06-2021, 01:01:10
    #45
    Para + Reklam + Portföy = 1. Sıra