Herkese iyi günler.
Çevremdeki 3+1 yeni yapılmış ev fiyatları 500 bin lira civarı. En azından bizim olsun diye hayal ettiklerimiz o fiyatlarda.
Bu insanlar onca parayı nasıl biriktiriyor? Eşimde çalışıyor bende çalışıyorum. Kredi çekmeye kalkışsak ödenecek rakam 800 binleri aşıyor.
Biri bana anlatabilir mi uzun vadede ev nasıl alınır?
Para Biriktirip Nasıl Ev Alınır?
32
●981
- 10-04-2021, 17:31:53500 bin tl yi faize yatırsanız çalışmanıza bile gerek kalmıyor
Geçen forumda bir arkadaş paylaşmıştı 200 bin tl yi faize yatırınca asgari ücret kadar para alıyormuşsun.
Hocam ticaretle uğraşıp da azim yapıyorlar biraz da cimri davranıyorlar derken birikiyor. Bakmayın etrafınıza çoğu kişi kredi çekiyor zamanla öderiz diyorlar. Borca girip ev alıyorlar - 10-04-2021, 17:36:19Birikmiyor aslında çoğu kişi zaten her ay bir sürü şey ödüyoruz birde kredi öderiz deyip kredi çekip alıyor. Kredi ödemesi zevkli gelince kredisiz kalmayı sevmiyor ve arabayı da öyle alıyor araba ödemesi bitince tekrardan bir ev ödemesine daha başlar. Veya borcu ödeyemez tekrar kredi çeker o borcu kapatıp başka borcu ödemeye başlar. Yani bi kere çekince bağımlılık yapıyor devamı hep geliyor o borç hiç bitmiyor.
Geçen forumda bir arkadaş paylaşmıştı 200 bin tl yi faize yatırınca asgari ücret kadar para alıyormuşsun.