Merhaba arkadaşlar geçen açtığım konunun devamı için bu konuyu açıyorum.
Geçen açtığım konu :
https://www.r10.net/sorum-var/275802...post1079763368
Bugün 2 saat önce müdür beni yanına çağırdı damadı ve muhasebecide geldi çalıştığım yerde 50 kg lik malzemeyi neden depoya taşımadığımı sordu ben de daha önce söylediğim gibi benim işim değil ustaların işi olduğunu söyledim.tamam sıkıntı yok dedi sonra tutanağı neden imzalamadığımı sordu bende yalan ve yanlış olduğunu kabul etmediğimi söyledim.
Bağırmaya başladı lan dedi sesinizi yükseltmeyi dedim daha çok bağırdı beni tutmayın öldürecem bunu elimde kalacak dedi bağırmaya devam etti sonra beni aşağı indirdiler muhasebeci git dedi nereye şikayet edersen et dedi.
Ben de polisi aradım kovulduğumu ve tehdit edildiğimi söyledim polis geldi şikayetçi oldum.
Şimdi ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Müdür beni ölümle tehdit etti karokola gittim
47
●2.459
- 30-03-2021, 17:18:26
- Kabul Edilen Cevap
- 42 Beğeni
-
- 30-03-2021, 17:21:19Tehdit için kavuşturmayı bekle.
İş yeri için önce hakların ve geri dönüşün için iş kur üzerinden şikayet kayıtı açtır sonra da iş mahkemesine verirsin - 30-03-2021, 17:21:40Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Geçmiş olsun daha yapacak bir şey kalmamış yeni bir iş bakacan
- 30-03-2021, 17:22:09Kamera var mıdır, varsa bile polisler alana kadar silerler sorana da çalışmıyor derler. Çalışanlar da şahitlik yapmayacağı için polisten bir şey çıkmaz galiba. Çok geçmiş olsunhhbozlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-03-2021, 17:23:24Yapmanız gerekeni yapmışsınız. Bundan sonra yapacağınız her şey aleyhinize işler. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. İşçi mahkemesine de başvurun.
- 30-03-2021, 17:23:46Üyeliği durdurulduKendine better call soul gibibir avukat bul içlerinden geçsin. Bulunduğun odada güvenlik kamerası varsa güvenlik kamerlarının kayıtlarını ses kayıt özelliği varsa beraberinde iste ve kıdem ve tazminat hakkınla beraber ölüm tehdidi için maddi manevi tazminat hakkınıda kullanarak onları yedikleri haltta boğabilirsin. Ama dediğim gibi etli dişli ve kanlı canlı bir avukat lazım. yada teke tekte yakala ve karşılarında mike tyson ol.