Kredi kartımın İnternet alışverişi hep kapalıdır.
Sanal kart kullanırım ve kullanacağım zaman limit değiştiririm
6000 TL dolandirildik!
58
●4.292
- 15-01-2021, 02:48:43Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Dolandırıcıların yöntemi bir hayli şaşırtıyor, dolandırılanlarda öyle. haberlerde neler görüyoruz öyle kolay ki insanları kandırmak. adamlar her boşluğu değerlendiriyor. geçmiş olsun üzerine düşsün dayınız kesinlikle. bir şey çıkmaz deyip boş vermeyin. bu şekilde kim bilir kaç kişiyi dlandırmışlardır.
- 15-01-2021, 02:54:24support@socios.zendesk.com a email atip durumu bildirin.
Son rakami xxxx olan kartindan su tarihte su saatte boyle bir vaka oldu, bizim kartimizla islem yapmislar. Bilgimin dahilinde degildir. Lutfen o karta odemeyi REFUND yapin yoksa Chargeback islemleri baslatcagim dersiniz.
Chargeback olayini hic bir sirket istemez cunku kredikart sisteminde kotu iz birakir. Para hala o yuklenen hesaptaysa size iade edebilirler.. Harcamissa veya baskasina gonderdiyse gecmis olsun. 3d kendi elinizle verdiginiz icin banka odeyeemez o parayi, onun sigortasi disinda kaliyor. - 15-01-2021, 02:57:00Gene de Şansimizi deneriz hocam ama doğru söylüyorsunuz bu sitede transfer yapsa bile başka hesaba onlarida takibe alirlarMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-01-2021, 02:58:27Hocam chargeback yapın mutlaka, paranızı yüksek ihtimalle geri alırsınız.
- 15-01-2021, 02:59:486000 TL kayıp var buraya yardım için konu açılmış " soğuk su için, bir şey yapamazsın " şeklinde cevap yerine bilgilendirici bir içerik paylaşımı için teşekkür.
Umarım parayı geri alırlar
Ofk026 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle